Yerli otomobilde ilk şehir belli oldu

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, milli otomobilin şarj ünitelerinin üretileceği şehri açıkladı.

Yerli otomobilde ilk şehir belli oldu
Yerli otomobilde ilk şehir belli oldu
GİRİŞ 09.02.2018 12:55 GÜNCELLEME 09.02.2018 19:39
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Yerli otomobilin nerede üretileceği merak konusu olmaya devam ederken milli otomobilin şarj ünitelerinin üretileceği şehir belli oldu. AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, yerli otomobile takılacak şarj ünitelerinin Erzurum’da üretileceğini açıkladı.

Nitelikli iş gücünü yetiştirmek ve özel öğretimin genel öğretimdeki payını yükseltmek amacıyla devletin sektöre sunduğu teşvik ve imkanlarla ilgili devletten beklenenler konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla istişare toplantısına yapıldı.

 

ERZURUM'DA ÜRETİLECEK

Toplantıda konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, yerli otomobilin şarj ünitelerinin Erzurum’da üretileceğini belirtti.

30 MİLYON LİRALIK YATIRIM OLACAK

Bu proje kapsamında en az 100 kişinin istihdam edileceğini ifade eden Ilıcalı, “20-30 milyon liralık bir yatırım olacak. 100 kişinin istihdam edeceği yerli otomobilin bir parçası olan şarj üniteleri Erzurum’da üretilecek. Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 62
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Bataryası nerede üretilecek acilen öncelikli olarak bataryası üretilmelidir. Ayrıca artık laf değil iş yapın.Şu ana kadar Cumhurbaşkanımız hariç hepsi laf üretiyor.Üretin artık görende marsa yerleşiyoruz sanacaklar. Türkiyemizin bunu kat ve kat üretecek kapasitesi var.Az konuşup ürünü acilen piyasaya sürüp öyle konuşmanın ve günden oluşturmanın daha iyi olacağına inanıyorum.
    Cevapla
  • cahil 6 yıl önce Şikayet Et
    umt taciri olmuş bunlar,üretecekleri falan yok.
    Cevapla
  • Erzurumlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne büyük başarıııı!! Erzurum da da 100 kişilik işsizlik vardı zaten.. Fabrikasını getirin arkadaşım. Erzurum gibi bir şehri mahvettiniz....
    Cevapla
  • cahil 6 yıl önce Şikayet Et
    mecliste yapılmak istenmeyen iş hemen komisyona havale edilir ve unutturulur,yerli otoda öyle oldu,komisyon kurulduğundan beri arpa boyu ilerleme yok,bir gruba verilseydi belki yapılırdı.
    Cevapla
  • NURİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden karsa yapılmıyor
    Cevapla
  • erkan acar 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar yapilsin da nerede hangi sehirde yapilirsa yapilsin mesele memleketin tamaminin ihyasi kucuk hesaplara gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle