Başbakan Yıldırım'dan flaş MTV açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Motorlu Taşıtlar Vergisinde yapılması planlanan artışa ilişkin, “Maliye Bakanımız gerekli düzenlemeleri yapacak, bütün detayları çalışacaklar” dedi.

Başbakan Yıldırım'dan flaş MTV açıklaması
Başbakan Yıldırım'dan flaş MTV açıklaması
GİRİŞ 03.10.2017 13:35 GÜNCELLEME 03.10.2017 13:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Motorlu Taşıtlar Vergisinde yapılması planlanan artışın sorulması üzerine Yıldırım, “Tabii motor hacimlerine göre ve diğer özelliklerine göre Maliye Bakanımız gerekli düzenlemeleri yapacak. Bütün detayları çalışacaklar, şu günlerde olur” diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Otogaza neden zam yapıldı petrol 60 dolardan 56 dolara düştü otogaza 14 kuruş zam neyin nesi
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kasko değeri aracın hem motor hem de yaş farkını da belirliyor zaten. Yıllık olacak şekilde aracın kasko değerinin % 1 kadarı olsun böylece herkesin bütçesine uygun olur. Zerre kadarda haksızlık olmaz. Kimi araçlarınki artacak kimi araçlarınki de yükselecek. her sene de zam yapmaya gerek olmaz.
    Cevapla
  • OSMANLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar çığ gibi tepki olması HÜKÜMETİN BAŞARISIDIR.ESKİ GÜNLERİ BİLEN BİLİR.%40 ZAM NEYMİŞ Kİ? Artık bu oran yabancılaşmışsa dua etsin herkes.VE YABANCILARIN MALLARINI ALIP ALIP İTHALİ ARTTIRMAYIN.
    Cevapla
  • Ufuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Cevaba bak, 100 bine giren aracı vergilerle 250 bin tl yapan devlet çiftetelli oynuyor millet o araçları alınca, sen merak etme. bir de yerli araç ne zaman üretildi de haberimiz olmadı? ithal almayalımmış, emrin olur. :)))
    Cevapla
  • komedi. 6 yıl önce Şikayet Et
    yerli araba var zannediyosun sen galiba? ata mı binsin millet
    Cevapla
  • ayar oldum 6 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet kemeri takmayanlara,yanlış parka,ışık ihlaline,seyir halinde telefonla konuşmaya,araca çakar takanlara ve alkollü araç kullananlara cezayı üst sınıra getirin.Üç ayda kesilecek ceza İstanbul'u 1 sene doyurur.Vergi artışına (zam) gerek kalmaz.
    Cevapla
  • birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    MTV düzenlemesi ne motor hacmi ne de başka bir şeye göre olmalı. MTV yılda tüketilen yakıt yada kirletilen hava ile orantılı olmalı. veya gidilecek km ile orantılı olmalı. araç var 6 ayda garajdan çıkıyor araç var yılda 100.000 km yol gidiyor. adaletli bir sistem reel uygulama yada kullanım ile orantılı olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle