Chevrolet'in rekorlu aracı yeni rekor peşinde!

Chevrolet'in satış rekorları kıran SUV modeli yeni makyajı ile tekrardan görücüye çıktı..

Chevrolet'in rekorlu aracı yeni rekor peşinde!
Chevrolet'in rekorlu aracı yeni rekor peşinde!
GİRİŞ 21.12.2013 12:23 GÜNCELLEME 23.12.2013 11:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ön ve arka bölümlerde yapılan ince ve estetik dokunuşlar, kategorisindeki itici görüntüye sahip büyük araçların aksine göz zevkini doyumsuz hale getirirken, geniş tutulan tampon ve ön motor pancurları ise araçla kesintisiz bir uyum sağlayarak güçlü bir görüntü ortaya çıkartıyor.

Araç ayrıca 5 yıldızlı tescilli güvenlik donanımı ile alıcısının da gözünü arkada bırakmıyor ve 6 ileri otomatik vites donanımı, 163 beygirlik güçlü ekonomik dizel motoru ile sürücüsüne güvenli eşsiz bir sürüş keyfi yaşatıyor...

7 KİŞİLİK AİLE ARABASI

Yeni Captiva 7 kişilik yolcu kapasitesi ile de tam bir aile arabalığı görevi üstleniyor. Aracın geniş iç dizaynı yolcular için rahat bir yolculuk keyfi yaşatıyor. Koltuk altlarında yer alan  led ışıklar akşam olduğunda aracın tabanını aydınlatarak loş bir hava oluştururken, yere düşen cisimlerin bulunmasına da yardımcı oluyor. 5+2 şeklinde dizayn edilen koltuk diziminde son sırada yer alan koltuklar kullanılmadığı zamanlarda büyük bir bagaj hacminin oluşmasını sağlıyor.

HER AN SÜRPRİZE HAZIR OLUN

Yeni Captiva'da her an sürpriz bir saklama bölmesi ile karşılaşmanız da mümkün. Çünkü aracın için birçok noktaya saklama bölmeleri yerleştirilmiş. Ön panelden koltuk altına, vites düzleminden sürücü dirsek destekliğine kadar birçok noktada işlevine göre farklı büyüklük ve derinlikte gizleme kapları bulunuyor.

6 İLERİ OTOMATİK VİTES

2.0 litrelik 163 beygir gücünde 400 nm tork üreten Turbo Dizel motoru ve 6 ileri tam otomatik vitesi ile güçlü bir motor yapısına sahip aracın bu gücüne gelişmiş araç dinamikleri, üst düzey viraj performansı ve etkileyici sürüş özellikleri de eklenerek spor bir araba kullanır gibi büyük araç kullanmanın keyfi yaşatılıyor.

5 YILDIZLI GÜVENLİK

Chevrolet Captiva'da güvenlik her zaman olduğu gibi yine ön planda tutuluyor. Güvenlik testlerinde 5 yıldız alarak güvenliği tescillenen araç, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları ile tüm yolcular için güvenliği maksimum seviyede tutarken, Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC) aracın savrulmasını önlüyor, Fren Destek Sistemi ise ani frenlemelerde duruş mesafesini minimum seviyelere çekiyor. Araçta ayrıca dik yokuşlardan inişlerde kaymayı önleyen İniş Kontrol Sistemi de bulunuyor.

GÖZ KAMAŞTIRAN MAKYAJ!

Araç yapılan son makyajla adeta göz kamaştırıyor. Ön panelde uzun tutulan ve aracın ön tarafını sararak güçlü bir görüntü sergileyen tamponun yanı sıra motor panjurun ortasına yerleştirilen logo da eşsiz bir uyumun son halkası oluyor. Aracın son makyajına, gümüş rengi kapı kolları, krom kaplamalı çift egsoz borusu, koyulaştırılmış arka ve yan camlar, arka LED'li lambalar, dış dikiz aynasına entegre sinyal lambaları, ön sis farları ve 17''inçlik spor tasarımlı hafif alaşımlı alüminyum jantlar da eşlik ediyor.

ANAHTARSIZ ARAÇ ÇALIŞTIRMA

Araçta ayrıca, 8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu, ısıtmalı ön koltuklar, otomatik yağmur sensörü, elektronik hız sabitleyici, yatay sürüş süspansiyonu,  otomatik ve gündüz farları, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, elektronik el freni, anahtarsız kapı açma /kilitleme ve motor çalıştırma sistemi, çift yönlü elektronik klima gibi özellikler de bulunuyor.

Kenan Biter / kenan.biter@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Osman Aga 10 yıl önce Şikayet Et
    Kenan Chevrolet Kıta Avrupa'sından çekilme kararı aldı.. Büyük ihtimalle ilerde Türkiye'de olmayacaklar...
    Cevapla