Ford'da ücretsiz 'Kış Kontrolleri' başlıyor

Ford Otosan, ''Kış Kontrolü'' kampanyası ile tüm Ford binek, hafif ve orta ticari araçları Ford Servis'lerde ücretsiz kontrolden geçirecek. Kış kampanyasında hediyeler ve indirimler de var.

Ford'da ücretsiz 'Kış Kontrolleri' başlıyor
Ford'da ücretsiz 'Kış Kontrolleri' başlıyor
GİRİŞ 02.11.2012 17:55 GÜNCELLEME 02.11.2012 17:55

Yapılan açıklamaya göre, ''Kış Kontrolü'' kampanyası ile binek, hafif ve orta ticari Ford marka araçlara ücretsiz kontrol hizmeti sağlayan Ford Otosan, belirli bir tutar ve üstünde bakım hizmeti alan müşterilerine çeşitli armağan ve indirimler sunacak, 10 aya kadar taksit imkanından da yararlandıracak.

Ford Servis'lerde yapılan ücretsiz kış kontrollerinde, antifiriz ve araç sıvı seviyeleri, akü, fren sistemleri, lastik basıncı ve dişleri, motor yağı, filtreler, cam silecekleri, kalorifer ve rezistanslar, farlar, stop ve sinyal lambaları gözden geçirilerek araçların ve sürücülerin kış mevsimine güvenli bir geçiş yapması sağlanacak.

-Kış kampanyasında hediyeler ve indirimler de var-

Kış Kontrolü sırasında aracına KDV dahil 395 lira ve üstü işlem yaptıran müşterilere ön cam sileceklerini hediye eden Ford Otosan, ön fren balata alımlarında yüzde 20 indirim yapacak, Cargo hariç tüm araç sahiplerine 4 adet Michelin ve Pirelli lastik aldıklarında 80 lira değerinde Migros çeki verecek.

Kış Kampanyası, katılımcılarına World'e 10 taksit, Bonus ve Axess karta peşin fiyatına 8 taksit fırsatı da sunacak. 15 Aralık 2012 tarihine kadar sürecek ücretsiz Kış Kontrolü kampanyasından yararlanmak için Ford yetkili servislerinden randevu almak yeterli olacak.

KAYNAK: AA