Yeni 5 kapılı MINI Hatch için siparişler başladı!

Yeni MINI Hatch 5 Kapı için alıcılar siparişleri verilmeye başladı.

Yeni 5 kapılı MINI Hatch için siparişler başladı!
Yeni 5 kapılı MINI Hatch için siparişler başladı!
GİRİŞ 02.10.2014 12:21 GÜNCELLEME 02.10.2014 12:21

Yeni MINI Hatch 5 Kapı, üç kapılı kardeşi gibi 136 beygir benzinli otomatik ve 116 beygir dizel otomatik vites seçenekli 1.5 litrelik 3 silindirli motor seçenekleri ile tutkunlarına yeni deneyimler yaşatacağı günü bekliyor.

Klasik MINI hatch tarzından vazgeçemeyen, MINI sürüş keyfini daha fazla misafir ile paylaşmak isteyen, bagajını daha fazla doldurmayı seven go-kart tarzı sürüş müdavimleri için Yeni 5 Kapı MINI Hatch; Ekim ayı sonunda Kosifler Oto MINI showroomlarında olacak.

Liste fiyatları 30.500 Euro'dan başlayan benzinli ve 32.600 Euro'dan başlayan dizel motor seçenekleri ile bu heyecan verici MINI için siparişler başladı. Yaşam tarzlarına 5 Kapılı MINI Hatch keyfi eklemek isteyen birçok MINI sever, Kosifler Oto MINI ayrıcalığıyla otomobillerine kavuşma anını sabırsızlıkla bekliyor.

Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar, Yeni MINI Hatch 5 Kapı’nın Türkiye pazarına girdikten sonra beklentileri ile ilgili “ MINI 5 Kapılı fonksiyonellik açısından en kullanışlı MINI modeli olmakla beraber ilk defa dizel ve otomatik vitesli seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Etkinliğimizin ardından daha Türkiye pazarına girmeden alıcıların sipariş verdiği bu modelin MINI markasında yeni bir sayfa açacağına ve yüksek satış adetleri gerçekleştireceğine inanıyorum‘’ dedi.