Modifiye tutkunları Tuning Show'da buluştu

Modifiye tutkunlarının buluştuğu Ortaklar Tuning Show 2012, 7'den 70'e yüzlerce otomobil severi bir araya getirdi. Tuning Show 2012, renkli görüntülere sahne oldu.

Modifiye tutkunları Tuning Show'da buluştu
Modifiye tutkunları Tuning Show'da buluştu
GİRİŞ 25.09.2012 12:13 GÜNCELLEME 25.09.2012 12:13

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde hafta sonu gerçekleştirilen Tuning Show 2012, renkli görüntülere sahne oldu. Modifiye tutkunlarının buluştuğu keyifli organizasyonda yüksek performanslı araçlar göz doldurdu.  

Modifiye tutkunlarının akınına uğrayan Ortaklar, yaklaşık 100'e yakın özel araca ev sahipliği yaptı. Sevgi Yolu'nu, adeta mini bir fuara çeviren yüzlerce otomobil sevdalısı, müzik eşliğinde aşkla bağlandıkları araçlarını sergiledi.  

Üzerlerinde yapılan değişikliklerle, motor güçlerinden yol tutuşlarına kadar birçok kabiliyeti üst düzeye çıkarılan otomobiller büyük ilgi gördü. Aydın Merkez, Germencik, İncirliova, Kuşadası, Bodrum ve İzmir'den Ortaklar'a gelen araç sahipleri hoşça vakit geçirdi, bir birleriyle bilgi alışverişinde bulundu.  

HEM NOS, HEM NOSTALJİ

Ekstra özellikleri ve güçlü müzik sistemleriyle görenleri kendilerine hayran bırakan son model araçlar kadar, yıllara meydan okuyan klasikler de organizasyonda ön plandaydı. Ziyaretçileri 60 ve 70'li yıllara götüren Volkswagen Kaplumbağa ve minibüsler ile Chevrolet ve Dodge Pick-up'lar yoğun ilgi gördü.  

GENÇLERDEN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR  

Etkinliği düzenleyen MİX Tuning üyeleri, sıradan bir otomobilin nasıl çekici hale gelebileceğini göstermeye çalıştıklarını söylerken; amaçlarının trafikteki sıkıcı manzarayı renklendirmek olduğunu kaydetti. Kültürel ve sportif etkinliklerde gençlere büyük destek veren Belediye Başkanı Ümmet Akın'a Ortaklar halkı adına teşekkür eden MİX Tuning üyeleri, ilerleyen dönemde bu tür etkinliklerin süreceğini belirtti.   Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ise, gençlerin otomobil tutkularının yollarda sergileyecekleri örnek ve güvenli sürüş ile geniş kitlelere yayılacağının altını çizerek gençlere yönelik benzer organizasyonlara ağırlık vereceklerini belirtti.   Geç saatlere kadar süren etkinlik, havai fişek gösterisiyle son buldu.

KAYNAK: İHA