Motoru Ferrari'den direksiyonu BMW'den

170 bin euro yani yaklaşık 420 bin TL çok fazla gelebilir ama ekstrem sevenlerin yeni oyuncağı bu ATV'ler, bu paraya değiyor.

Motoru Ferrari'den direksiyonu BMW'den
Motoru Ferrari'den direksiyonu BMW'den
GİRİŞ 20.12.2011 10:10 GÜNCELLEME 20.12.2011 10:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünyanın en pahalı 4 tekerlekli motoru, 170 bin eurodan satışa sunuldu. Motoru üreten Lazareth firması, "ATV o kadar hızlı ki normal yolda kullanılamaz. Ancak yarış pistlerinde hevesinizi alabilirsiniz" diyor.

Motoru Ferrari'den, direksiyonu BMW'den alınan bu dört tekerlekli "canavar", dünyanın en pahalı ATV'si. Motoru üreten Lazareth firması, "ATV o kadar hızlı ki normal yolda kullanılamaz. Ancak yarış pistlerinde hevesinizi alabilirsiniz" diyor. 

Bu sene üretilen ATV, arka tarafta iki tane olması gereken tekerleği birbirine birleştirerek alışılmamış bir şekilde 3 tekerlekli olarak dizayn edildi. Araçta 18 inç yarış jantları bulunmakta. Ağırlığı 650 kg olan aracın beygir gücü 250 ve maksimum hızı 240 km/s. Üretim ve dizaynını yapan Lazareth firması, araçlardan bir tanesini internet sitesinde satışa sundu. Şimdi araç kendisini alacak milyonlerleri bekliyor.

TÜRKİYE

Motoru Ferrari'den direksiyonu BMW'den
GALERİYE GİT
YORUMLAR 2
  • zafer 12 yıl önce Şikayet Et
    yunus arkadaşım a.... arkadaşım senin gibi düşünen 5-6 kişi... ben öyle olduğuna inanıyorum...
    Cevapla
  • yunus gul 12 yıl önce Şikayet Et
    bu paraya oyuncak. Doğrusu Haber 7'den,"420 bin TL" bu ATV'lere değiyor, şeklinde bir haber yerine, bir müslüman'ın bu kadar parayı böyle bir amaç için kullanmasını sorgulamasını beklerdim.Tıpkı son model mercedes jiplerin içindeki, tesettürlü hanımları, yolda cep telefonlarıyla konuşurken gördüğümde içimin sızlaması gibi. bu bir sermaye düşmanlığı değil, sadece bir yürek burukluğudur.
    Cevapla