İstanbul yeni taksisini seçiyor! GALERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Taksi Tasarım Projesi Yarışmasında halk oylaması başlıyor. Oylamalar, 15-29 Haziran tarihleri arasında...

İstanbul yeni taksisini seçiyor! GALERİ
İstanbul yeni taksisini seçiyor! GALERİ
GİRİŞ 15.06.2011 13:30 GÜNCELLEME 15.06.2011 13:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbulluya daha konforlu ulaşım hizmeti verebilecek taksilerin tasarlanması amacıyla düzenlediği Taksi Tasarım Projesi Yarışması’nda son aşamaya gelindi.

Teknolojik gelişmelere uygun, yüksek güvenlik ve emniyet tedbirlerine sahip, engellilerin de ihtiyaçlarını karşılayabilecek, İstanbul’a özgü bir taksi tasarımının elde edilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada, ‘kazanan proje’ halk oylamasıyla belirlenecek.

Ulusal çapta düzenlenen yarışma, Genel taksi tasarımı, Eko- araç taksi tasarımı, Taksi durağı ve Taksi iletişim sistemleri tasarımı konularında yapıldı. Yarışmaya, Profesyoneller, Üniversite Öğrencileri ve Orta Öğretim Teşvik Kategorisi olmak üzere 3 farklı kategoride yarışmacı katıldı. Jürinin; 4 konu için belirlediği toplam 20 proje halk oylamasına sunulacak. Projeler 15 Haziran 2011 tarihi itibariyle http://taksitasarim.ibb.gov.tr adresinden oylanabilecek. Halk oylamasıyla seçilen projelerin ilanı 01 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak.

 

İstanbul yeni taksisini seçiyor! GALERİ
GALERİYE GİT
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • ziza 12 yıl önce Şikayet Et
    karsan yok :'(. karsan çok güzeldi yaa
    Cevapla
  • Omer Demir 12 yıl önce Şikayet Et
    editör istersen linki ekle.. Sayin editör haberde linki göremedim. lütfen ibbnin sitesinde yeralan linki ekleyip haber7 üyelerinin ve ziyaretcilerininde oy kullanmasini kolastirin. EDİTÖR'ÜN NOTU:sayın yorumcumuz oylama linki haberin içinde verilmiştir.selamlar
    Cevapla
  • Ziyaratçi 12 yıl önce Şikayet Et
    2. sıradaki.... Fotoğrafta bulunan taksi çok hoş duruyor,tabi teknik özellikleri ve konforuda görünüşü gibi hoşsa benim tercihim 2. sıradaki taksiden yana olurdu...bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi bir görüntüsü var...etkileyici...
    Cevapla
  • Faruk Emre 12 yıl önce Şikayet Et
    İyiki Varsın Ak Parti Hükümeti. Sen olmasaydın Ecevit hükümetinde hortumlanan bankalarla devalüasyon yiyen ülkemiz, 2008 küresel krizle birlekte Kenya ülkesine dönmüştü. Senin sayende Avrupa ülkeleri açlıktan meclis binalarını basıp, ortalığı savaş alanına çevirirken, Güzel Ülkemizin insanı bineceği otobüsün renginden sonra şimdi de, bineceği taksinin modelini, durağını ve çağrı merkezini seçer oldu. Sizin gibi vatan millet hizmeti sevdalısı olanları Allah başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Şiran 12 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini inceledim. Bence 1. sıradaki araç en uygun olanı. hrm dış tasarımı hem de ergonomik açıdan iyi görünüyor. İBB ye de teşekkür ederiz. Artık medeniyeti çok yakından takip ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle