Otomobilde 7 bin liraya varan indirim!

Otomotivciler düşük döviz kurunun desteğiyle haziranda kıyasıya rekabete girdi. 7 bin lirayı aşan indirimler yapıp, faizsiz kredi veren şirketler, bayramdan sonra ödeme kolaylığı da başlattı.

Otomobilde 7 bin liraya varan indirim!
Otomobilde 7 bin liraya varan indirim!
GİRİŞ 14.06.2010 12:40 GÜNCELLEME 14.06.2010 12:40

Otomobilde yılbaşından bu yana hiç bitmeyen kampanyalara yenileri eklendi. Son aylarda hızla düşen döviz kurunun da verdiği avantajla otomotiv şirketleri görülmemiş kampanyalar düzenlemeye başladı. Geçtiğimiz hafta beş şirketin yaptığı kampanyalara bu hafta sekiz şirket daha katıldı.

Avro kuru 2 liranın altına inince otomobilleri ve parçaları avro ile ithal eden şirketlerin maliyetleri de geriledi. Döviz gerilediğinde fiyatları değiştiremeyen şirketler avantajı müşterilere çeşitli kampanyalar düzenleyerek yansıtmaya çalışıyor.

Fiat geçtiğimiz hafta Fiat Punto Evo ve Fiat Linea’dan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo Classic’e kadar tüm Fiat markalı model yelpazesi için geçerli olan haziran kampanyasında otomobiller için 2 bin TL’ye varan takas desteği sunduğunu açıkladı.

Ford ise haziran ayında binek ve ticari araç modellerine ayda 490 TL ödeyerek sahip olma imkânı verdiğini, ayrıca TSK mensupları ile emeklilerine ve İşTcell üyesi olan firma ve ortaklarına yüzde 4-8 oranında indirim yaptığını belirtti.

Toyota ise yeni Corolla’yı 35 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satmaya başladığını duyurdu. Fransız Peugeot kuruluşunun 200. yılı şerefine 30 Haziran’a kadar sürecek iddialı kampanyada 3008’de 7 bin 250 TL, 207 modelinde 6 bin 200 TL, 407’de 5 bin 800 TL, 308 modelinde 5 bin TL ve 206+ modelinde 3 bin 800 TL’ye kadar indirimler yaptı. Suzuki de Swift, SX4, Jimny ve Splash modellerinde 2 bin TL’lik indirim sunduğunu belirtti.

Bu kampanyaların ardından diğer şirketler de haziran ayı için geçerli avantajlarını açıkladı. Kampanyalar arasında bandrol kadar indirim, faizsiz kredi ve şimdi alıp bayramdan sonra ödeme gibi avantajlar var. İşte haziranda kaçırılmayacak yeni kampanyalar...

Dacia’da ödeme üç ay sonra

Kampanya Dacia’nın uygun fiyatlı cipi Duster için de geçerli.

Dacia, haziran ayı boyunca tüm ürün gamında geçerli olmak üzere otomobili şimdi verip ödemeye şeker bayramından sonra başlama imkânı sunuyor.

Müşteriler araçlarını hemen sahip olurken ödemeye 13 Eylül sonrasında başlıyor. Dacia Logan Sedan haziran boyunca 16 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Logan sedan ailesine yeni katılan Logan sedan Black line özel serisi müşterilerine Laureate versiyonunda sunduğu tüm özelliklere ek olarak alüminyum jant, metalik boya, siyah far maskeleri ve özel koltuk döşemesini standart olarak sunuyor.

Logan sedan Black line ise 21 bin 900 TL’den başlayan fiyatlara sahip.

Ibıza’da 3 bin 800 lira indirim

Doğuş Otomotiv-Seat, Ibiza 1.4 lt 85 hp Reference versiyonu, 3 bin 800 TL’lik indirimle satıyor. Donanımı oldukça zengin olan Leon 1.6 lt 102 hp ve 1.4 TSI 125 hp modelleri de tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlar üzerinden 3 bin 500 TL indirimle satışa sunuluyor.

Sportif ve şık tasarımıyla B segmentinin beğenilen modellerinden Ibiza’nın fiyatı 25 bin 900 TL’den başlıyor.

Araçta ABS, dört hava yastığı, direksiyondan kumandalı radyo, CD, MP3 çalar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon gibi özellikler standart.

Yeni Auris’te fiyat düştü

Toyota, yeni Corolla’yı 35 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satarken Auris ile Verso 2 bin TL’ye, Avensis 2 bin 900 TL’ye varan indirimle sunuluyor.

Yapılan indirimle Yeni Auris’in fiyatı 34 bin 200 liraya kadar iniyor. Toyota Yaz Bakım Günleri’nde ise araçları garanti kapsamında olan Toyota kullanıcıları ücretsiz check-up ile parça ve işçiliklerde yüzde 10 indirimden yararlanıyor.

Garanti süresi dolmuş olan Toyota kullanıcılarına ise ücretsiz check-up ile tüm mekanik parça ve işçiliklerde yüzde 15 indirim yapılıyor.

İki yıl garanti hediye

Superb’i tercih eden Skoda müşterisine iki yıllık fabrika garantisine ek olarak iki yıl daha garanti veriliyor.

Satın aldıkları Superb ile sahip olacakları dört yıllık garanti aracın onarımının gerektiği durumlarda program dahilindeki Yetkili servislerde orjinal parça güvencesi de sunuyor.

Yüce Auto tarafından Superb sahibi olmak isteyenler için sunulan avantajlar arasında VDF işbirliği ile verilen kredi de var.

Kampanya ile 46 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satılan Superb için 0.99 faiz ve 60 aya kadar sabit ödemeli kredi sunuluyor.

Delta’ya kredi dopingi

Tofaş çatısı altındaki Lancia Türkiye, 23 bin 950 avrodan başlayan fiyata sahip Lancia Delta modeli için Koç Fiat Kredi desteğiyle kredi kampanyası düzenliyor.

Kampanya ile Lancia Finans’tan 48 ay vadeli yüzde 0.87 faiz oranından kredi kullandırılıyor. 24 aya kadar anahtar teslim tutarının yüzde 100’üne kefilsiz kredi olanağı da yine bu kampanyanın ayrıcalıkları arasında.

7 bin liradan çok indirim var

Satışlarını hızla yükselten Chevrolet, haziranda büyük fiyat indirimleri yapıyor. Aveo modellerinde 5 bin 345 TL’ye, Lacetti modellerinde de 7 bin 345 TL’ye varan düşüşler var.

Tasarımıyla beğeni toplayan Cruze modeli ise haziran ayında 33 bin 720 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yeni Epica, sınıf lideri Captiva gibi araçlarda da avantajlar sunan Chevrolet Yeni Spark’ta 1.0 motorlu modelde 1606 TL’lik indirim yaptı.

Kampanya ile 23 bin 500 TL’ye inen aracın 1.2 motorlu modelleri 2 bin 131 TL’lik indirimle 25 bin 250 lira oldu.

Renault’da beş günlük fırsat

10 Haziran’da başlayan ve yarına kadar geçerli olan kampanya ile Clio HB, Clio Grand Tour, Symbol ve Yeni Kangoo Multix modellerinde özel indirimli fiyatlar var.

Renault, Clio HB Authentique ve Extreme versiyonları 26 bin 950 TL, Symbol Authentique 1.4 versiyonu 22 bir 450 TL, Kangoo Multix Authentique ve Expression versiyonları 25 bin 950 TL fiyatlarla satılıyor.

Ayrıca tüm Renault binek modellerinde ve Yeni Kangoo Multix ve Kangoo Multix Classic’te haziran ayında alınan araçlar için ödeme 13 Eylül 2010’dan sonra başlıyor.

Mitsubishi ailesinin en küçük üyesi

Mitsubishi ailesinin en küçük üyesi olmasına rağmen, geniş iç mekanıyla güvenlik ve konfor sağlayan Mitsubishi Colt, 1,032 litreye çıkabilen bagaj hacmiyle de tam bir aile dostu. Ayrıca Mitsubishi Colt, 15” hafif alaşım jantlar, yol bilgisayarı, MP3 çalar girişli- direksiyondan kumanda edilebilen müzik sistemi, Cruise Control (Hız sabitleme sistemi), soğutuculu torpido ve beş adet bardak tutacağı gibi sürücülerin olmazsa olmazı birçok standart özelliği de üzerinde barındırıyor.

1.3 motora sahip ve 5 ileri düz vites veya 6 ileri AllShift otomatikleştirilmiş düz vites şanzımanı bulunan Mitsubishi Colt’un tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatları ise

Mitsubishi Colt 3 Kapı

1.3 INVITE AMT 28.600 TL

Mitsubishi Colt 5 Kapı

1.3 INVITE MT 28.600 TL

1.3 INVITE AMT 29.700 TL

olarak açıklandı.

KAYNAK: MİLLİYET HABER