Geely'den iki yeni model

Geely’nin C segmentindeki iki yeni modeli FC ve Emgrand EC7, Mayıs ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunuluyor.

Geely'den iki yeni model
Geely'den iki yeni model
GİRİŞ 24.05.2010 18:18 GÜNCELLEME 24.05.2010 18:18

Türkiye’de toplam binek otomobil pazarının % 40’ından fazlasını C segment otomobillerin oluşturması ve C segmentinde sedan karoserli otomobillerin segmentin % 60’ından fazlasını oluşturması, Geely markasının Türkiye’de bu segmentte birden fazla model ile yer almasının en önemli sebebi.

2008 yılı Kasım ayından beri ülkemizde satışta olan Geely markası, B segment CK Echo ve C segment MK Familia modellerinden oluşan ürün gamına FC ve Emgrand EC7 modellerini de ekliyor.

Geely FC 1.5 lt. benzinli 25,490 TL, Geely Emgrand EC7 benzinli ise 28,888 TL fiyat etiketiyle Türk tüketicisiyle buluşuyor.

Geely Emgrand EC7

Geely’nin Emgrand serisi, markanın Avrupalı tüketici için Avrupa standartlarında ürettiği ilk otomobil serisi olma özelliğini taşıyor. Bu serinin ilk üyesi olan EC7, Türkiye’de Geely’nin sunduğu en güvenli, en performanslı ve en çevreci araç olarak öne çıkıyor.

Emgrand EC7 modeli, motor yönetim sistemi, fren ve yakıt sistemi, elektrik-elektronik kontrol üniteleri gibi son derece kritik konularda Bosch, Valeo, Delphi gibi pek çok dünya devi teknoloji şirketiyle oluşturulan işbirlikleri sonucu üretilmiştir.

Geely Emgrand EC7, Avrupai ve modern tasarımı, geniş iç hacmi, yaşattığı sürüş keyfi, teknolojisi, güvenliği ile bir C segment otomobilin sunabileceğinden çok daha fazlasını vaadediyor.

Geely’nin C segmentteki prestijli modeli Emgrand EC7’de, dış tasarımla mükemmel bir uyum sağlayan iç bölümün akıcı ve zarif tasarımı, yüksek kaliteli malzemelerle bir araya gelerek bu sınıftaki modellerde az görülen bir kalite duygusu yaratıyor.

Segmentinin en geniş bagaj hacmine sahip olan en uzun modeli...

Emgrand EC7, iki çok önemli noktada segmentinin en iyi değerlerini sunuyor. Geely Emgrand EC7, 680 lt.’lik bagaj kapasitesiyle sınıfındaki en geniş bagaj hacmine sahiptir. 2,650 mm’lik dingil mesafesi ve üstün gövde genişliği sayesinde Emgrand EC EC7, hem sürücü hem de yolcuları için son derece rahat bir kabin içi ortam sunuyor. Geely Emgrand EC7 ayrıca 4,635 mm’lik uzunluğu ile segmentindeki en uzun araçtır. Daha çok ailelerin tercih ettiği bu segmentte bu çok önemli iki noktada en iyi değerlere sahip olmak, Emgrand EC7’yi sınıfının en cazip otomobillerinden biri haline getiriyor.

5 yıl /150,000 km mekanik, boya ve paslanmazlık garantisi...

Geely’nin Emgrand EC7 modeline duyduğu güvenin en önemli kanıtı ise bu model için mekanik, boya ve paslanmazlıkta verdiği 5 yıl /150,000 km garanti uygulamasıdır. Türkiye’de zorunlu olarak verilen 2 yıl ya da 60,000 km yasal garantinin üzerine verilen 5 Yıl / 150.000 km' garantisi, Türkiye’de bu kadar geniş kapsamlı verilen ilk garantilerden biridir.

Geely Emgrand EC7 ülkemizde 1,5 lt. 98 hp benzinli CVVT motor ile satışa sunuluyor. 1498 cm3 hacimlik bu motor, 6000 dev/dak’lık motor devrinde 98 hp, 4000 dev/dak’da ise 126 Nm maksimum tork üretiyor. Bir çok prestijli marka tarafından da kullanılan yüksek teknolojili yeni nesil CVVT motor, her devirde yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunuyor.

Aracın standart donanım listesinde bulunan EBD destekli ABS, sürücü ve yolcu hava yastığı, darbe emici özellikli ön tampon, kapı içi darbe koruyucu barlar ile güvenliği ön planda tutan Geely Emgrand’ta ayrıca yol bilgisayarı, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve bagaj açma, elektrikli, ısıtmalı ve led sinyalli yan aynalar, katlanabilir kontak anahtarı, tam otomatik digital klima ve polen filtresi, radyo/CD/Mp3 çalar ve USB bağlantısı, elektrikli ön ve arka camlar, otomotik yanan farlar, arka cam içi gizli radyo anteni, ön ve arka sis farları standart olarak sunulan konfor ekipmanlarından bazıları.

Geely FC

Geely’nin C segmentindeki diğer yeni sedan temsilcisi FC, uygun fiyat etiketiyle yüksek donanımı ve çekici tasarımı birarada sunan çok özel bir otomobil.

1.5 lt. benzinli motora sahip olan Geely FC’de 1498 cm3 hacimlik motor, 6000 dev/dak’lık motor devrinde 102 hp, 5000 dev/dak’da ise 129 Nm maksimum tork üretiyor.

Geely FC, 558 lt.’lik bagaj hacmi ile sınıf ortalamalarının çok üzerinde bir bagaj hacmi sunuyor.

Geely FC’de ABS+EBD, immobilizer, sürücü ve yolcu hava yastığı gibi son derece önemli güvenlik ekipmanları standart olarak sunulurken konfordan da ödün verilmemiş. FC’de uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli, ısıtmalı ve led sinyalli yan aynalar, digital klima, Radyo/Cd/USB ve SD Kart Girişi, elektrikli ön ve arka camlar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, arka park sensörü standart olarak sunulan ekipmanlardan sadece bazıları.

Geely FC modelinde ayrıca 100.000 km / 3 yıl garantisi de sunuluyor.