Hyundai Türkiye CEO'su: Hyundai Türk malı!

Hyundai Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Ceo'su Kwang Heum Um, ''Türkiye bizim için ana vatan. Hyundai Türk Malı bir araç'' dedi.

Hyundai Türkiye CEO'su: Hyundai Türk malı!
Hyundai Türkiye CEO'su: Hyundai Türk malı!
GİRİŞ 21.05.2010 11:36 GÜNCELLEME 21.05.2010 11:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Um, ildeki bayisi ile yeni piyasaya sürülecek olan İ20 modelinin tanıtımı için uçakla geldiği Elazığ'da hava alanında gazetecilere Hyundai Assan  Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Fırat Şahin'in tercümanlığıyla yaptığı açıklamada, ilde faaliyet gösteren bayilerini ziyaret etmek ve yerinde görmek için geldiğini belirterek, ''Ayrıca organize ettikleri üst sınıf, lüks model araç tanıtımında da onlara destek vermek ve yanlarında bulunmak istedim'' dedi.

KURTLAR VADİSİ EKİBİ İLE REKLAM GÖRÜŞMESİ

Elazığ insanının çok misafirperver, duygusal olduğunu duyduğunu, bunları da yerinde görmek istediğini belirten Um, ''Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı aynı zamanda Elazığlıymış ve dizide oynayanlardan bir kaçı da Elazığlıymış. Onlar ile bir reklam anlaşması üzerinde bir yemekteydik. Onların da buraya katılmasını bekliyordum ama son anda programları bozuldu. Onlar da özellikle ''Elazığımızı görün diye çok övdüler. Onun da etkisi oldu gelmemizde'' dedi.

''İ20 TÜRKİYE'DE ÜRETİLECEK''

Um, 1997 yılından beri Türkiye'de üretim yaptıklarını, bu üretimin sonucunda da geçen yıl bilindiği gibi binek otomotivde Türkiye lideri olduklarını anımsattı.

Dünya üzerinde kriz devam ederken bu başarının sağlanmasının Hyundai adına alkışlanacak bir gerçek olduğunu dile getiren Um, şunları kaydetti:

 ''Bununda ötesinde bugünlerde İ20 modelimizi Türkiye'de üretmeye başlıyoruz. Bu yeni bir yatırım, bizler için güvendiğimiz bir araç. Türkiye'de üretilip tüm Avrupa ülkelerine ihraç edilecek. Bunun ötesinde yeni bir takım yatırımlarla ilgili ileriye dönük araştırmalarımız devam ediyor. Türkiye bizim için ana vatan. Hyundai Türk Malı bir araç. Bununla da her zaman markamız ve başta yöneticilerimiz her zaman gurur duymuş durumdayız zaten.''

DÜNYADA GERİ ÇAĞRILAN ARAÇLAR

Bir gazetecinin ''Bazı büyük otomotiv firmalarının kronik sorunlardan dolayı dünya genelinde araçlarını geri çağırdığını'' anımsatması üzerine Um, kendi firmalarında bu güne kadar kronik olabilecek her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını söyledi.

Türkiye'de üretim yapan fabrikanın tüm dünya üzerinde çok yüksek kalite ile üretim yapan yerlerden bir tanesi olduğunu belirten Um, ''Türk işçisi çok özenli, dikkatli, eğitimli ve yetenekli bir biçimde araçları üretiyor. Sırf bu yüzden de İ20 ürünümüz görüceye çıkmadan 10 bin sipariş almış durumda. Böyle bir sıkıntımız yok. Bununla ilgili her hangi bir kaygı da yaşamadık'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Muammer Polat 13 yıl önce Şikayet Et
    Türk malı diye alay geçen zat. Türk malı diye alay geçen zat sen nesin sen de Türk malı değilmisin
    Cevapla
  • hakan aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    o yüzden çürük. Evet Türk malı olduğu için beş para etmez bi araç.
    Cevapla