Hyundai'den çalışanına i20 ödülü

Hyundai, 2009 yılından beri sürdürdüğü maliyet düşürme çalışmaları kapsamında önemli kazanımlar sağlayan çalışanlarını ödüllendiriyor.

Hyundai'den çalışanına i20 ödülü
Hyundai'den çalışanına i20 ödülü
GİRİŞ 10.05.2010 20:38 GÜNCELLEME 10.05.2010 20:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hyundai Assan Başkanı Kwang Heum Um, başarılı çalışanlarından Satınalma ve İthalat Departmanı Şefi Seda Altınbilek’i, geliştirmiş olduğu proje sayesinde yepyeni bir i20 ile ödüllendirdi.

Fabrikada düzenlenen ödül törenine Hyundai Assan Başkan ve CEO’su Kwang Heum Um, Hyundai Assan Fabrika Direktörü Byung Jin Jin ve diğer Koreli ve Türk üst düzey yöneticiler katıldı. İlk kez bir otomobilin ödül olarak verildiği tören ile Başkan Um, Hyundai i20 otomobili Seda Altınbilek’e teslim etti.

Başkan Kwang-Heum Um konuyla ilgili şunları söyledi: “2009 yılından beri her üç ayda bir, Hyundai Assan Otomotiv olarak çalışanlarımız tarafından sunulan maliyet düşürücü projeleri değerlendiriyoruz ve bunlar arasından faydalı olanları ödüllendiriyoruz. 2009 yılında çalışanlarımız ciddi oranda tasarruf sağlayan 61 adet proje sundu. Bu motivasyon çalışması, gerek Hyundai çalışanlarının katılımı açısından gerekse yürüttüğümüz maliyet düşürme çalışmaları açısından son derece önemlidir. Bu yılki başarılı projesi sayesinde çalışanlarımızdan Seda Altınbilek’i bir adet Hyundai i20 ile ödüllendirdik. Kendisine sağlamış olduğu katkı için teşekkür ediyoruz. Benzer çalışmaları uygulamaya ve şirketimizin maliyet düşürme stratejisi kapsamında başarılı çalışanlarımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz”.

YORUMLAR 2
  • Sinem 4 yıl önce Şikayet Et
    Başarınızın sırrını anlatacaktınız?
    Cevapla
  • mesut çakıroğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    geçen de. geçen günde üst düzey müdür onların fikirlerine uymuyor diye kovmuşlardı
    Cevapla