Ibiza'da bin 500 TL indirim

Doğuş Otomotiv - SEAT 2010 model Ibiza 1.4 lt 85hp Reference versiyonunda tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyatlarında 1.500 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Ibiza'da bin 500 TL indirim
Ibiza'da bin 500 TL indirim
GİRİŞ 15.03.2010 20:00 GÜNCELLEME 15.03.2010 20:00

Sportif ve şık tasarımı, üstün kalite ve teknolojik özellikleri ile B segmentinin en cazip modeli olan Ibiza’nın Reference donanım seviyesindeki 1.4 lt 85 hp versiyonu 26.700 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı ile satışa sunuluyor.

Ekonomik motor ve zengin donanım

ABS, sürücü/yolcu ön ve yan hava yastıkları, direksiyondan kumandalı radyo, CD, MP3 çalar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon gibi özelliklerin standart olarak sunulduğu Reference modelinde ayrıca elektrikli, ısıtmalı yan aynalar ve elektrikli ön camlar gibi pek çok standart donanım özellikleri de sunuluyor.

Yokuşlarda – kalkışlarda aracın geriye kaymasını engelleyen ve ESP ile birlikte sunulan Yokuş Kalkış Desteği (Hill Holder), Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları, Bluetooth telefon bağlantısı gibi opsiyonel donanım özellikleri Yeni Ibiza’nın çekiciliğini artırıyor.

Şıklığın ve teknolojinin mükemmel birleşimi bayan kullanıcıların ve gençlerin ilgisini çekiyor

SEAT Ibiza, dinamik ve agresif çizgileriyle ilk bakışta kendini belli ediyor. SEAT’ın “Ok Tasarım” olarak adlandırdığı yeni tasarım anlayışıyla şekillendirilen Ibiza’nın küçük ve alçak konumlandırılmış ızgarasıyla uyumlu sivri köşeli farları, belirgin bir farkındalık yaratıyor. SEAT Ibiza’nın kaslı çamurlukları, farklı geometrik çizgilerin yer aldığı yan gövde ve arka tasarımı da çarpıcı dış tasarım unsurları arasında yer alıyor