Yeni Polo'ya ilgi 'Büyük'

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satılmaya başlanan Volkswagen’in sınıfındaki güçlü temsilcisi Polo’nun 5. nesli büyük ilgi gördü.

Yeni Polo'ya ilgi 'Büyük'
Yeni Polo'ya ilgi 'Büyük'
GİRİŞ 12.10.2009 20:47 GÜNCELLEME 12.10.2009 20:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni Polo, showroomlara girdiği günden bu yana 1.000 adetin üzerinde bir satış rakamına ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına ‘Büyüksün’ sloganıyla iddialı bir giriş yapan Yeni Polo’ya ilgi de çok büyük oldu.

Pazara sunulduğu tarihten bu yana geçen kısa sürede 1.000 adetin üzerinde bir satış başarısı yakaladığını belirten Doğuş Otomotiv – VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, “Yeni Polo, sadece büyüyen boyutlarıyla değil, aynı zamanda kendi segmentinin çok üzerinde kalite standartları ve VW’nin yeni yüzüne uygun olarak yeniden yaratılan iç ve dış tasarımıyla büyük beğeni kazandı.” dedi.

Gelmeden satılan Yeni Polo’nun kontenjanı artırmaya çalışıyoruz
İlk partide gelen 1.150 adet aracın büyük bölümünün çok kısa bir sürede tükendiğini söyleyen Vedat Uygun, “Birçok araç, henüz Türkiye’ye gelirken satıldı. VW yetkilileri ile görüşerek, yoğun ilgiyi karşılamak amacıyla, Türkiye’ye gelecek olan Yeni Polo’ların kontenjanını artırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Türkiye’de 1.4lt ve 85hp’lik benzinli motor ile 1.6lt ve 90 hp’lik TDI CR dizel olmak üzere iki motor seçeneğiyle satışa sunulan Yeni Polo’nun her iki modelinde de 5 ileri manuel şanzıman ve 7 ileri DSG şanzıman seçeneği mevcut.

YORUMLAR 4
  • riverforce 14 yıl önce Şikayet Et
    çok pahalı. polonun en düşük fiyatı 31.300 tl ben bu kadar para vermeye acıyorum, değmez
    Cevapla
  • Utkan 14 yıl önce Şikayet Et
    Japon'dan şaşma almanlar hem pahalı hem eski teknoloji, servisleride rezalet.. Japon toyota al hem en son teknoloji hemde almanlardan çok ucuz hemde daha fazla donanım, almanlar eski teknoloji araçları TÜRK'lere satmakta iddaalı! Yeni motor seçenekleri var ama TÜRK'lere göndermemişler önce siz eskileri pahalı pahalı alın sonra belki biz size yeni motorları veririz. adamlar absyi bile opsiyon yapıyor. Uyuyan TÜRKIYE UYANMA ZAMANİ
    Cevapla
  • yüksel demir 14 yıl önce Şikayet Et
    Poloyu bilmem. Valla arkadaş poloyu bilmem ama bende bunun abisi olan golf serisinin 1999 modeli var.Yuvama incir ağacı dikti. Hele birde bu markanın Türkiye debir servisleri var.Şerefsizim.Bir iş yapıyorlar.Nerdeyse arabayı servise bırakıp gidesi gelmiyor.Ha bu arada almak isteyen varsa arcım satılık.Bundan sonra değil alman marka araba.Alman malı iğne bile sokmam evime.
    Cevapla
  • belkide 14 yıl önce Şikayet Et
    krize bak. kriz nerde acaba gören varmı
    Cevapla