5 bin YTL'lik otomobil!

'Dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano, Ekim'de Türkiye'ye geliyor! Araç için binlerce kişi şimdiden sıraya girdi bile. Arabanın değeri ise sadece 5 bin YTL.

5 bin YTL'lik otomobil!
5 bin YTL'lik otomobil!
GİRİŞ 01.08.2008 11:06 GÜNCELLEME 01.08.2008 11:06
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Otomotiv devi Tata, 'dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano'nun da etkisiyle Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüdü. Araç sonbaharda Türkiye'ye gelecek.

Hintli Tata tarafından 'Dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano henüz Türkiye'ye gelmedi, ancak oluşturduğu olumlu imajın da etkisiyse Tata Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüme kaydetti. Tata'nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup'un Pazarlama Müdürü Banu Eresen, “Yılın ilk 6 ayında binek otoda sektör yüzde 18,2 büyürken Tata yüzde 51,2 oranında büyüdü. Ticaride ise sektörün büyümesi yüzde 4,9 iken Tata yüzde 21,4'lük büyüme gerçekleştirdi” dedi.

TELEFONLAR KİLİTLENDİ

Banu Eresen, sektörden daha hızlı büyümelerinde doğru pazarlama stratejileri uygulamanın yanında etkili olan faktörler hakkında şöyle devam etti: “Tato Nano dünya basınında lanse edildiğinde telefonlarımız kilitlendi. Kadronun yarısı, sıraya girmek, kaparo vermek ve filo almak isteyenlere ürünle ilgili bilgiler verdi. Jaguar ve L.Rover satın alması ve Tata Nano üretimi sayesinde basında olumlu olarak çok yer aldık.”

Milliyet

YORUMLAR 44
  • şeref kızılgöl 14 yıl önce Şikayet Et
    Ne yokuşu ne 5 bini. Dolarla her şey dahil fiatı 2500.Bizim bugünkü kurumuzla 4 bin civarı eder.Hemen 5 e çıkarmayın.Kapışmayın,bunun sigortası,vizesi...İşte bu huyumuz var ya.Kaparolar verip filolar kurma gibi.Çok yanlış.Getirsinler verin parasını alın arabayı.Ama kazıklanmaktan hoşlanıyorsak olacağı bu.Adam her yere bayi kurmaz.Devlete işte baskı var der.Kandırır.Maksadı kazıklamak!Sabretmesini bilmek zorundayız.Bizi kazıklayanlara fırsat vermemeli gösterişçi lüksçü tek elci sıfır hastalarını ayıplamalı orta halli olmalıyız..
    Cevapla
  • yorum luyorum 15 yıl önce Şikayet Et
    .. dünyanın en ucuz arabasını üreten hindistan bu arabayı 2500 $ = 3.000 ytl olarak belirlemiş. türkiyeye getirildikten sonra acaba bu araba anahtar teslimi kaça satılır. 10.000 $ olurmu acaba.arabanın bagajı , difransiyeli ve vitesi yokmuş.motor gücü 35 beygir . maximum 70 km/saat hız yapabiliyormuş.bu otomobilin türkiyedeki ikinci el bazı otomobillerden daha ucuza olacağını sanmıyorum.1-2 seneyi bulur sanırım türkiyeye gelmesi.
    Cevapla
  • Adnan BAHADIR 15 yıl önce Şikayet Et
    500 ytl.. Benim için hala pahalı bir araba.Ha gayret 500 ytl.lik bi araba yapında ahir ömrümüzde bizde arabaya binelim.
    Cevapla
  • dursun ali sarıoglu 15 yıl önce Şikayet Et
    .... bu araba kaza anında pestil olur. pek guvenilerek binilecek bir arabaya benzemıyo. ama gerci bizdeki 30 40 milyarlık arabalar pestil olmuyomu sanki.
    Cevapla
  • Ahmet Tarık 15 yıl önce Şikayet Et
    fiatı yirmibinden başlayan tenekelerden iyidir. bursanın yalova çıkışındaki fabrikada üretilen tenekelerden daha kalitesiz değildir herhalde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle