En ucuz sıfır otomobiller

Sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için tüm segmentlerin en ucuz ilk beş otomobillerini sıraladık. İşte ayrıntılar:

En ucuz sıfır otomobiller
En ucuz sıfır otomobiller
GİRİŞ 04.07.2008 09:10 GÜNCELLEME 04.07.2008 09:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
Auto Info dergisi, tüm segmentleri bir bir analiz etti ve okurları için hem tüm segmentlerin hem de her segmentin en ucuz ilk 5 otomobilini sıraladı. Eğer 0 km bir otomobil almak istiyorsanız Auto İnfo'nun her segment için yaptığı en ucuz otomobil sıralamasına bakabilirsiniz. 
Biz de Haber 7 olarak, derginin hazırlamış olduğu listeden, tüm segmentlerin en ucuz ilk beş otomobilini veriyoruz:
En ucuz sıfır otomobiller
GALERİYE GİT
YORUMLAR 4
  • serhat ayvaz 15 yıl önce Şikayet Et
    yakıt??. Yakıt konusunda neden geliştirme yapılmıyor? Neden hala petrole bağımlıyız? Bence zorla ilkel tutuluyoruz. Çok eminim ki bir araba bedavaya gidebilir. Doğada atomun içinde bile çok çok büyük bir güç var.
    Cevapla
  • K!L!Ç yusuf 15 yıl önce Şikayet Et
    ne ucuz ama ha. haha bunlara bineceğine 16 bin ytl ye 2. el çok süper arabalar var.mühendisler heralde sarhoşken çizmiş arbada tip olacak bunlar ne uzay mekiği gibi herzaman her yerde FORD MONDEO ben onu beşi bilmem arkadaş doğru sölemiş su yakmıyo otomobiller litresi 3,50ytl benzin 3.21dizel 1.73 lpg ne bu şimdi toplu taşımacılarda fırsat bu fırsat zam yaptılar oh ne ala türkiye anca 2015 de çıkaracakmış petrolü ben elimde kürek le kazamya başlasam 2012 de pitiririm
    Cevapla
  • Yavuz Kaan Türk 15 yıl önce Şikayet Et
    komik. arabanın ucuz olması önemli değil ki.Su mu yakacak bu araba mazotun litresi olmus 3bucuk lira..hay Yarabbim
    Cevapla
  • abdullah d 15 yıl önce Şikayet Et
    ????. neresi ucuz!!!!!!
    Cevapla