Türkiye'nin en geniş bagajlı otomobilleri/ Galeri

Türkiye'nin önemli otomobil dergilerinden Auto Info'nun bu ayki sayısında en geniş bağajlı otomobilleri sıralandı. Ayrıca derginin editörleri 'Gizli Müşteri' olarak firmalara not verdi.

Türkiye'nin en geniş bagajlı otomobilleri/ Galeri
Türkiye'nin en geniş bagajlı otomobilleri/ Galeri
GİRİŞ 14.04.2008 12:19 GÜNCELLEME 14.04.2008 12:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Auto Info, Türkiye’de satılan 51 otomobil markasının 334 modeli arasında yaptığı karşılaştırmada en geniş bagajlı 5 otomobil modelini belirledi. Bu karşılaştırmada ayrıca, 17 segmente ayrılan otomobillerin kendi sınıfına göre en geniş bagajlı ilk 5 modelini de yayınladı.

TÜRKİYE'NEN EN GENİŞ BAGAJLI OTOMOBİLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Buna göre, Türkiye’de satılan tüm otomobiller arasında en geniş bagaja sahip otomobil Renault’un Espace otomobili oldu. Diğer dört model ise sırasıyla: Audi Q7, Chrysler Grand Voyager, Ford S-Max ve Kia Carnival.

17 segmentin birincileri ise şöyle: Mini sınıfta Hyundai Atos, küçük sınıf sedanda Fiat Albea, küçük hatchbackte Skoda Roomster, küçük station wagonda Lada Vega, kompakt sedanda Skoda Octavia, kompakt hatcbackte Dodge Caliber, kompakt station wagonda Skoda Octavia Combi, orta sınıf sedanda Hyundai Sonata, orta sınıf hatchbackte Opel Vectra Caravan, üst sınıf sedanda Skoda Superb, üst sınıf station wagonda Chrysler 300C Touring, lüks sınıf sedanda Mercedes-Benz S-Serisi, küçük SUV’da Daihatsu Terios, orta sınıf SUV’da BMW X3, büyük SUV’da Audi Q7, küçük MPV’de Dacia Logan MCV, büyük MPV’deyse Renault Espace bagaj genişliğinde sınıflarının lideri oldular.

Geçtiğimiz aylarda yaptığı “Türkiye’nin en tutumlu otomobilleri” araştırmasıyla büyük ses getiren, Türkiye’nin tek otomobil satın alma rehberi Auto Info dergisi, Nisan sayısında çok cesur bir çalışmaya daha imza attı. Türkiye’de ilk kez Auto Info dergisinin başlattığı “Gizli Müşteri” isimli bu çalışmada, 7 otomobil markası, müşterilerine sağladıkları test araçları konusunda, gösterdikleri performansa göre sıralandı.


Gizli Müşteri'nin deneyimleri ve otomobil firmalarının aldıkları notlar Haber 7'de olacak.

YORUMLAR 1
  • engin çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    Dalga Geçmeyin Lütfen. Böyle haberlerle dalgami geçiliyor. En geniş bagajlı alınabilecek arabalar diye listelediğiniz otomobillerin en sıradan olanı 40.000 YTL\' den başlıyor. Diğer 100.000 YTL ve üstü olanları demiyorum bile. Kaç kişi bunlara para verip alabiliyor onu da yazsanız bari. Audi Q7 ye binen sıradan bir memura daha rastlamadım ben.
    Cevapla