Suzuki'den mart ayına özel indrim

Suzuki, 2020 model yılına ait ürün gamı için sunduğu avantajlarla dolu ''Suzuki'm Yolda'' isimli ön satış uygulamasına mart ayında da devam ediyor.

Suzuki'den mart ayına özel indrim
Suzuki'den mart ayına özel indrim
GİRİŞ 12.03.2020 17:01 GÜNCELLEME 15.03.2020 18:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suzuki, yeni ön satış stratejisi olan “Suzuki’m Yolda” uygulamasını otomobilseverler
için mart ayında bir kez daha devreye alıyor. 2020 model yılına ait Suzuki modellerinin ön siparişle satın alımlarının yapılabildiği uygulama kapsamında Suzuki Swift ailesi, pazara yeni sunulan ekonomik nitelikte GL donanım seviyesi ile uygulama kapsamında 120 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor.

 

Suzuki Vitara

Yine uygulama kapsamında Suzuki Vitara, 176 bin 900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlara ek olarak mevcut aracını takasta değerlendirmek isteyenlere özel 4 bin 500 TL’ye varan indirim imkanı sağlanıyor.

 

Suzuki Vitara

“Suzuki’m Yolda” ön satış uygulamasıyla 2020 model yılına ait yeni bir Suzuki tercih edecek olan kullanıcılar, araçlarını teslim alana kadar takasa verecekleri otomobillerini kullanmaya devam ediyorlar.

Suzuki Swift

Ayrıca kullanıcılar dilediği takdirde otomobillerini istediği fiyattan satma şansına da sahip oluyorlar. Bu sayede takas avantajıyla Suzuki satın alanlar, yeni otomobillerini beklerken hem araçsız kalmıyor, hem de kendi otomobiline daha iyi fiyat veren müşteriyi bulmak için zaman kazanıyorlar.

“Suzuki'm Yolda” kapsamında satın alınan otomobiller, Nisan ayı itibariyle sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

YORUMLAR 2
  • Beyzade 4 yıl önce Şikayet Et
    Peugeot'un bu ayki kampanyası daha iyi ufak bir karşılaştırma yaptım da
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Suzuki bi ihtimal alabilirdim ama yetkili satış işinin başına aydın doğanı getirdiler. Yakınından bile geçmem artık.
    Cevapla