2020 Toyota Corolla HB görenleri hayran bıraktı! İşte yeni Corolla fiyatı ve özellikleri

2020 Toyota Corolla HB baştan aşağı yenilenen iç ve dış tasarımı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Türkiye'de de kullanıcılarının beğenisine sunulan yeni Corolla, Donanım paketi, güvenlik paketi ve Mart ayına kadar devam edecek olan kampanyalı fiyatı ile yeni yıla damgasını vuracak gibi görünüyor. İşte yeni Toyota Corolla Hybrid HB fiyatı ve merak edilen özellikleri...

2020 Toyota Corolla HB görenleri hayran bıraktı! İşte yeni Corolla fiyatı ve özellikleri
2020 Toyota Corolla HB görenleri hayran bıraktı! İşte yeni Corolla fiyatı ve özellikleri
GİRİŞ 28.02.2020 10:17 GÜNCELLEME 28.02.2020 10:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2020 Toyota Corolla Hatchback, yeni dış tasarımı ve tamamen değime uğramış şık iç mekanı ile hayranlarının beğenisine sunulmaya başladı. Türkiye'de de satışa sunulan araç özellikle motor performansı ve mart sonuna kadar geçerli kampanyalı fiyat seçenekleri ile yeni yıla damgasını vuracak gibi görünüyor.

 

ETKİLEYİCİ DIŞ TASARIMI İLE DAHA GENİŞ GÖRÜŞ AÇISI SUNUYOR

 Yeni Toyota Corolla HB, yenilenen dış tasarımı ile ile kullanıcılarına daha geniş bir görüş açısı sunuyor. Araçta yenilenen ön ızgara, ön LED ve gündüz farları aracın kaslı yapısının resmen tamamlıyor. Buna ek olarak Arka LED stop lambaları, 17 inç aliminyum alaşımlı jantlar ve yeni açılabilir panoramik cam tavan aracı daha şık bir forma kavuşmasını sağlıyor.

 

2020 COROLLA HB'İN İÇ MEKANI YENİLENDİ

Yeni Toyota Corolla HB, karakteristik özellikleri korunarak tamamen yenilenen iç mekanı ile meraklılarını etkilemeyi başardı. Çift Bölgeli Otomatik Klima,  7" Renkli TFT dijital gösterge paneli, Kablosuz Şarj Ünitesi, Ön Cama Yansıtmalı Renkli Gösterge Ekranı (Head Up Display), Isıtmalı sürücü ve ön yolcu koltuğu, elektrikli bel desteği, 8 inç multimedya sistemi deri vites topuzu ile bir önce nesle kıyasla da kullanıcılarını gösterişli bir iç tasarım ile karşı karşıya bırakıyor.

Mobil cihaz kullanıcılarını da unutmayan Toyota yeni Corolla modelinde Apple CarPay ve Androidauto desteğide sunuyor.

YENİ TOYOTA COROLLA DOLU DOLU BİR DONANIM PAKETİ SUNUYOR

Yeni nesil araçların olmazsa olmazı haline dönüşen donanım paketleri konusunda yeni Corolla, hayranlarına oldukça cömert davranıyor. Akıllı Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Elektrikli Yan Aynalar, Yan Aynalar, Katlanabilir Yan Aynalar, Yanan Farlar, Aydınlatma (Follow Me Home), Sensörü, tuş ile bagaj kapağı açabilme özelliği, açılabilir panoramik cam tavan, Toyota Skyview® Elektrikli Cam Tavan Perdesi gibi birçok özelliği beraberinde kullanıcıları ile buluşturuyor.

Güvenlik tarafında da beklentileri fazlası ile karşılamayı başaran 2020 Toyota Corolla meraklılarına Kolay Akıllı Park Destek Sistemi, Yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Ön Çarpışma Önleyici Sistem, Şerit Takip Sistemi, Otomatik Yanan Uzun Farlar (AHB), Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (Tüm Hızlarda), Kör Nokta Uyarı Sistemi (BSM), Akıllı Şerit Takip Sistemi (LTA), LED Ön Sis Farları gibi özellikler sunuyor.

BENZİNLİ VE HYBRİD MOTOR SEÇENEKLERİNE SAHİP

Yeni Toyota Corolla HB, iki farklı motor seçeneği ile meraklılarının karşısına çıkıyor.

1.2 Turbo Multidrive S benzinli 116PS güç üretebilen Dream Multidrive S, Dream X-Pack Multidrive S, Flame Multidrive S, Flame X-Pack Multidrive S şeklinde 4 farklı benzinli motor seçeneği ile geliyor.

Söz konusu benzinli motor haricinde 1.8L Hybrid e-CVT 122 PS motora sahip olacak diğer araç, Dream, Dream X -Pack, Flame, Flame X-Pack, Passion X- Pack versiyonları ile kullanıcılarına sunulacak.

2020 TOYOTA COROLLA FİYAT SEÇENEKLERİ

2020 Toyota Corolla fiyatı:

- 1.2 Turbo Dream Multidrive S:  157.900
- 1.2 Turbo Dream X-Pack Multidrive S: 165.900
- 1.2 Turbo Flame Multidrive S: 167.500
- 1.2 Turbo Flame X-Pack Multidrive S: 180.500

2020 Toyota Corolla Hybrid fiyatı

- Hybrid Dream e-CVT: 193.300
- Hybrid Dream X-Pack e-CVT: 201.300
- Hybrid Flame e-CVT: 199.100
- Hybrid Flame X-Pack e-CVT: 207.600
- Hybrid Passion X-Pack e-CVT: 223.600

YORUMLAR 1
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Corolla ve 220 küsür bin lira! Passat ve Golf'un çok satması tesadüf değil
    Cevapla