Kia XCeed'e 2020 tasarım ödülü!

Kia, 2019 yılında tanıtılan Ceed ailesinin yeni üyesi XCeed modeliyle 2020 iF Tasarım Ödülleri’nde ''ürün'' kategorisinde ödül kazandı. XCeed’in de ödül almasıyla birlikte Ceed ailesinin tamamı iF Tasarım Ödülü'ne sahip olmuş oldu.

Kia XCeed'e 2020 tasarım ödülü!
Kia XCeed'e 2020 tasarım ödülü!
GİRİŞ 15.02.2020 12:49 GÜNCELLEME 16.02.2020 16:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kia, kazandığı tasarım ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Kia XCeed ve ''Imagine by Kia'' konsepti ile 2020 iF Tasarım Ödülü çerçevesinde iki tasarım ödülü birden alma başarısını gösterdi.

 

Kia XCeed

Kia, tasarım odaklı bakış açısı ve elektrikli ulaşım çağındaki yaklaşımları ile dikkatleri üzerine çekti.

 

Kia böylece, ilk olarak 2010 yılında kazandığı iF Tasarım Ödülleri’ne yenilerini ekledi ve toplamda 20 adet iF Tasarım Ödülü'nün sahibi olmuş oldu.

Tasarım ödüllerinin ardından değerlendirmede bulunan Kia Tasarım Merkezi Başkanı Karim Habib, ''Kia, daha büyüleyici ve çekici kullanıcı deneyimi için kalitesini sürekli artırıyor.

Kia'nın kompakt SUV modeli XCeed ve 'Imagine by Kia' ise bu çabayı en iyi biçimde yansıtıyor. Tasarım anlayışımızın tüm dünyadaki kullanıcılar tarafından takdir edilmesinden gurur duyuyorum'' dedi.

YORUMLAR 2
  • tamer örgün 4 yıl önce Şikayet Et
    bende puegeot 3008 suvlar arası lider olmuşken o da ödül alsın isterdim
    Cevapla
  • reyis ince 4 yıl önce Şikayet Et
    tasarımı güzelmiş gerçekten ben şu aralar peugeot suvlarının tasarımını daha çok beğeniyorum sportif ve güçlü duruyorlar bence
    Cevapla