2020 Jeep modellerinde fiyatlar sabitlendi!

Jeep, yeni yılda yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere, avantajlı satın alma koşulları sunmaya devam ediyor. Markanın Ocak ayı boyunca sürecek ön ödemeli kampanyası ile 2020 model yılına ait Renegade sahibi olunabiliyor.

 2020 Jeep modellerinde fiyatlar sabitlendi!
2020 Jeep modellerinde fiyatlar sabitlendi!
GİRİŞ 18.01.2020 20:27 GÜNCELLEME 18.01.2020 20:28

 Jeep’in ocak ayı boyunca fiyatları sabitlediği kampanyasından yararlanacak olan kullanıcılar, 2020 model Renegade’lerini Şubat ayında teslim alabiliyor.

 

Jeep Renegade

199.900 TL’den başlayan fiyatlarla Jeep showroomlarında sahiplerini bekleyen küçük SUV Renegade’in Longitude donanım seviyesinde 16 inç çaplı Jantlar, hız sabitleme sistemi, 5 inç büyüklüğünde U-connect dokunmatik ekran, arka park sensörü, trafik işareti tanıma gibi güvenlik ve konfor özellikleri sunuluyor.

 

Jeep Renegade

Renegade’in Limited versiyonlardaysa yeni LED farlar, Apple CarPlay destekli Uconnect ve 7 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, önden çarpma uyarı sistemi, şerit değiştirme ikazı, park yardım sistemi, akıllı hız sabitleme gibi özellikler bulunuyor.

Ocak ayı boyunca Jeep’in dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip modeli Compass’ın 2019 model yılına ait versiyonlarında ise anahtar teslimde 20.000 TL’lik indirim fırsatı sunuluyor.

Jeep Compass

Jeep Compass’ın indirim desteği sunulan Limited versiyonu; Apple CarPlay destekli Uconnect ve 7 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, park yardım sistemi, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı gibi teknolojik özellikler ve 18 inç çaplı Jantlarıyla yeni sahiplerini bekliyor.