DHMİ'den yerli otomobil kararı!

"Türkiye'nin Otomobili" tüm Türkiye'de bulunan havaalanlarında follow me aracı olarak kullanılacak.

DHMİ'den yerli otomobil kararı!
DHMİ'den yerli otomobil kararı!
GİRİŞ 30.12.2019 16:12 GÜNCELLEME 01.01.2020 16:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TOGG tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobiline yoğun ilgi devam ediyor. Bir çok firmanın üretime başlamasının ardından kullanacağını açıkladığı ilk yerli arabayı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)‘de tüm havalimanlarında Follow me aracı olarak kullanacağını açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde düzenlenen tören ile tanıtımını yaptığı Türkiye’nin ilk yerli arabasına yoğun ilgi devam ediyor. Tanıtımının ardından tüm modelleri beğenilen ilk yerli arabayı Devlet Hava Meydanları İşletmesi’de kullanma kararı aldı. 2022 yılında seri üretime geçmesinin ardından havalimanlarında Follow me aracı olarak kullanılacak.

İLK YERLİ ARABA HAVALİMANLARINDA BOY GÖSTERECEK

2022 yılında seri üretime geçecek olan ilk yerli arabayı Devlet Hava Meydanları İşletmesi tüm havalimanlarında Follow me kullanacağını açıkladı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Havalimanlarımızda “#KarbonsuzHavalimanı Projesi” kapsamında 2022 yılından itibaren follow me aracı olarak #TürkiyeninOtomobili #Togg ile gelecek nesillere nefes olmak için sabırsızlanıyoruz!” paylaşımını yaptı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulen arkadaş Follow me nedir türkçesi yokmu bu kelimenin birde devlet kurumusunuz ... Yerli Arabaya gelince Ölümüne Destekliyoruzz
    Cevapla
  • İLHAN ÜNAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransa hep aleyhimize çalışıyor. Şu TOGG piyasaya çıksın da Fransız otolarını paketleyip gönderelim.Bizim paramızı bize kullanan bir ülke oldu Fransa. Doğu akdeniz politikasından dolayı Fransayı şiddetle kınıyorum.
    Cevapla
  • m05 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle ilk çıkacak model, geçmişimize en uygun ad olan akıncı olmalı. akıncılar öncü alplerdi ve bu da otomobilde öncümüz. diğer bir tanesi alp olmalı ve bir tane de burak yakışır.
    Cevapla
  • Emi 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyle girunuyorki bize sira zor gelecek.. :))))
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Folow me ne la.?
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Klavuz aracı gibi bir şey herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle