Tesla Çin’de üretti Bugün teslim ediyor

ABD merkezli elektrikli otomotiv üreticisi Tesla, Çin’de bulunan Gigafactory 3’te ürettiği ilk Model 3 otomobilleri teslim etti.

Tesla Çin’de üretti Bugün teslim ediyor
Tesla Çin’de üretti Bugün teslim ediyor
GİRİŞ 30.12.2019 10:40 GÜNCELLEME 01.01.2020 16:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şirket twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Tesla, Çin’deki Gigafactory 3’te üretilen ilk Model 3 otomobilleri BUGÜN teslim ediyor. Model 3ler için sıraya girenlerden 15'i Tesla çalışanları” dedi.

 

 

Çin merkezli Gigafactory 3, Tesla’nın ABD dışındaki ilk üretim merkezi. Tesla Model 3 sedan otomobillerin üretiminin Ekim ayında başladığı fabrikada yıllık 250 bin araç üretimi hedefleniyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede üretmek çinde üretmekten daha karlı şu anda tesla yakında türkiyeye fabrika açmazsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Bizim bu arabayı ön siparişler ile hemen yapmamız lazım hemde derhal akdeniz gazına ve bu arabaya işimzii gücümüzü bırakıp ulaşmamız lazım ülke olarak 5 ana hedefimiz olmalı finans sisteminde özgürlük, yazılımda özgürlük, arabada ulaşımda özgürlük, havada özgürlük, ülkenin dış siyesetinde özgürlük bunlardan sadece ekonomide başarılı olamadık yani finansda hala 100 yıl gerideyiz maalesef.
    Cevapla
  • Güzel 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş eğitim i unutmuşsun
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Darısı bizim başımıza inşallah
    Cevapla
  • IYI 4 yıl önce Şikayet Et
    amerikalilar araciniz yerli degil hic sesiniz cikmiyor az bizimkilerden ornek alin
    Cevapla