Yerli otomobilin ismi ne zaman belli olacak? CEO Karakaş açıkladı

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobil için şu anda marka adını belirleme ve test etme aşamasında olduklarını, önümüzdeki yılın ortasına kadar tamamlayacaklarını söyledi. Karakaş "Özgün, güçlü, özgüvenli, dönüşen, dönüştüren, samimi ve yenilikçi bir öze sahip olması gereken marka ismini belirlerken çekici, kültürel ve global dile uygun ve tescil edilebilir olması önemlidir” dedi

Yerli otomobilin ismi ne zaman belli olacak? CEO Karakaş açıkladı
Yerli otomobilin ismi ne zaman belli olacak? CEO Karakaş açıkladı
GİRİŞ 28.12.2019 08:42 GÜNCELLEME 30.12.2019 17:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yerli otomobilin ismi 2020 yılı ortasına kadar belli olacak.Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde yapılan tanıtım toplantısında konuşan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobil için şu anda marka adını belirleme ve test etme aşamasında olduklarını, önümüzdeki yılın ortasına kadar tamamlayacaklarını söyledi.

 

 

'MARKA ADINI BELİRLEME AŞAMASINI ÖNÜMÜZDEKİ YILIN ORTASINA KADAR TAMAMLAYACAĞIZ'

“Marka özümüzü bu doğrultuda tanımladık” diyen Karakaş, “Şu anda marka adını belirleme ve test etme aşamasındayız, önümüzdeki yılın ortasına kadar da tamamlayacağız. Özgün, güçlü, özgüvenli, dönüşen, dönüştüren, samimi ve yenilikçi bir öze sahip olması gereken marka ismini belirlerken çekici, kültürel ve global dile uygun ve tescil edilebilir olması önemlidir” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 10
  • cem 4 yıl önce Şikayet Et
    evet yaa nez aman belli olacak ismi peugeotun elektrikli araçlarının isimleri bile belli oldu
    Cevapla
  • Kagan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aracin biyiklari 10 numara olmus. Ismi Atilla olsun
    Cevapla
  • halim 4 yıl önce Şikayet Et
    Adi qisrak olsun..
    Cevapla
  • karabahtim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence ismini Fatih koyalim. Önünde boğaz köprüsü amblemi. Veyahutta Osman elinde kiliç ile. Alternativ olarak Gazi de koyabiliriz,bu ülkeyi kuran atamiza yadigar
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    simdiden güzel bir fikra olustu. "Japon arabasi nasil ses cikarir ? Toooooyooootaaaaaa ; Alman arabasi nasil ses cikarir ? BeeeeeMeeeeeWeeeee ; Peki Türk arabasi nasil ses cikarir ? TOGG TOGG TOGG TOGG :D Arabamiz cok kaliteli oldugu icin bu tür fikralar halk arasinda olabilecek en iyi reklam olur. Kesinlikle TOGG ismi kalmali zira bütün Dünyada TOGG olarak tanitildi bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle