Yerli otomobilden yeni ayrıntı geldi! Fotoğrafta dikkat çeken detay

Türkiye'nin yerli otomobili için geri sayım başladı. Birinci fotoğrafta ön farlar ikinci fotoğrafta ise ön cam, tavan çıtası A sütunları ve aynaları paylaşılırken bugün merakla beklenen üçüncü fotoğraf geldi. Yerli otomobilin üçüncü fotoğrafında ön ızgara bölümünde laleye benzetilen figür dikkat çekti.

Yerli otomobilden yeni ayrıntı geldi! Fotoğrafta dikkat çeken detay
Yerli otomobilden yeni ayrıntı geldi! Fotoğrafta dikkat çeken detay
GİRİŞ 25.12.2019 14:45 GÜNCELLEME 25.12.2019 15:17
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

27 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tanıtımı yapılacak olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nca yapılan elektrikli yerli otomobil için nefesler tutuldu. 

 

TOGG, otomobilin 27 Aralık'taki resmi tanıtımına kadar her gün saat 14.30'da yeni bir detayın paylaşılacağını duyurmuştu.

Merakla beklenen üçüncü fotoğraf geldi.

TOGG, yerli otomobil yeni fotoğraflarını  #TürkiyeninOtomobili derken çok ciddiydik İlhamı sensin… #DoğumYeriİstanbul #YeniliğeYolculuk #TOGG hashtagleri ile paylaştı. 

 

Ön ızgara bölümünde Laleye benzetilen figür dikkat çekti.

 

 

BAKANDAN LALE PAYLAŞIMI

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun yerli otomobilin üçüncü fotoğrafını yayınlamasıyla ön ızgarada bulunan lale figürü dikkat çekti.

Fotoğrafın paylaşılmasının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank twitter hesabından lale figürü paylaştı.

 

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu'nun resmi Twitter sayfası ikinci fotoğraf olarak otomobilin ön cam, tavan çıtası A sütunları ve aynalarını gösteren yeni bir fotoğraf paylaşılmıştı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından ilk olarak  "Türkiye’nin Otomobili"nin kararlı bakışlarını gösteren farlarının yer aldığı fotoğraf paylaşılmıştı. 

ERDOĞAN, OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NDEN GEÇECEK

Yerli otomobil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla 27 Aralık Cuma günü tanıtılacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanıtımının ardından aracı kullanarak, Osmangazi Köprüsü'nden geçmesi bekleniyor.

YORUMLAR 99
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    150-200 bin bandında olacak. Net Bilgidir.
    Cevapla
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Türkiyenin gurur olacak..İmrenerek baktığımız markalarla rekabet edcektir ve tercihlerde yerliden yana olacaktır.İçimizdeki gayri milli İrlandalılar üzülecek ama inşallah dünyada 1. numara olacak..ALLAH utandırmasın...Sen çok yaşa REİS..senin gibi milliyetçiler sayesinde ülkemiz hızla kalkınacak..tabi kemal efendi gibi gayri milli olanlarıda üzmeye devam edeceksin..
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    yine aynı hikaye
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Farı yok deniyordu. Farları da olduğu gözüküyor
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıra TÜRK SAVAŞ UÇAĞI olmalı. A c i l
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yolcu ve lojistik uçağı olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle