Bakan Varank'tan esprili yanıt: Böyle temenni mi olur

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bugün Twitter hesabından yerli otomobilin brandalı fotoğrafını paylaştı. Yerli otomobilin yüksekliği sosyal medyada merak konusu olurken, konuyla ilgili yorum yapan bir Twitter kullanıcısına yanıt verdi.

Bakan Varank'tan esprili yanıt: Böyle temenni mi olur
Bakan Varank'tan esprili yanıt: Böyle temenni mi olur
GİRİŞ 20.12.2019 21:14 GÜNCELLEME 20.12.2019 21:14
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobilin öngörülen tanıtım tarihini açıklamasının ardından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da otomobilin brandalı fotoğrafını paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya'da gazetecilere yaptığı açıklamada, yerli otomobilin ön gösteriminin 27 Aralık Cuma günü Gebze'de yapılmasının planlandığını ifade etti.

Bu açıklamanın ardından Bakan Varank da sosyal medya hesabından ön gösterim araçlarının brandalı fotoğrafını paylaştı.

Paylaşımında yerli otomobilin prototipinin tanıtılmasının planlandığı tarih ile "TOGG", "Bilişim Vadisi" ve "Milli Teknoloji Hamlesi" etiketlerine yer veren Varank, iki fotoğraf kullandı.

BAKAN VARANK'TAN ESPRİLİ YANIT: BÖYLE TEMENNİ Mİ OLUR YA!

Yerli otomobilin yüksekliği sosyal medyada tartışma konusu oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, yerli otomobilin SUV olacağını iddia ederken konuyla ilgili bir kullanıcı da "Umarım Mustafa Varank’ın boyu kısadır" yorumunda bulundu.

Bu yoruma Bakan Varank'tan yanıt gecikmedi. Varank, "Boyum zaten kısa da, böyle temenni mi olur ya :(" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 76
  • nevzat 4 yıl önce Şikayet Et
    başarırız inşallah fakat geçkalıyoruz gibime geliyor
    Cevapla
  • 123 4 yıl önce Şikayet Et
    vergisi az, yakıtı az olsun herkes yerli kullansın
    Cevapla
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bakın devletimiz herşeyi milli hale getiriyor.Ama ülkemizde milli olmayan bir zihniyet ortaya çıkıyor.Bunun acilen önlemi alınmalı.Bakın Görün branda kalksın neresini eleştirsem diye o zihniyet kendini kasım kasım kasacak.
    Cevapla
  • bekir akkuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç yorumcu kötülemiş arcı ve fiyatını ama nedense cevap kısmını kapalı tutmuş ben onlata cevaben yazıyorum siz batı uşakları çamur atarsınız araçlarınıza alternatif gelecek o tenekeleri satamayacaksınız.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazımsızların yorumlarından midelerine kramplar girdiği anlaşılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle