Toyota’ya inovasyon ödülü

Toyota’nın en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak adına geliştirdiği ''Akıllı Atölye Planlama'' uygulaması, dünyanın 110 ülkesinde faaliyet gösteren ve teknoloji alanında saygınlığı ile bilinen IDC firmasının düzenlediği "Yapay Zeka, Analitik ve RPA Teknoloji Ödülleri" yarışmasının inovasyon kategorisinde 3.'lük ödülünü aldı.

Toyota’ya inovasyon ödülü
Toyota’ya inovasyon ödülü
GİRİŞ 03.12.2019 16:46 GÜNCELLEME 03.12.2019 17:14

Akıllı Atölye Planlama sistemini hayata geçiren Toyota'nın bu uygulamasıyla; servis randevuları, operasyon süresi ve teknisyen yetkinliklere göre otomatik olarak planlanabiliyor.

Toyota kullanıcılarının tarih tercihlerine göre servis kabul ve teslimat saatlerini hesaplayan sistem, en uygun servis danışmanının atamasını da yapıyor. Her alanda müşteri memmuniyeti anlayışını öne çıkaran Toyota, bu uygulama ile müşterilerine sunduğu satış sonrası hizmetlerinde de farklılığını ortaya koyuyor.

Ödülü alan Toyota ekibi Erkan Aytürk, Oğuz Odyakmaz ve Mustafa Elmas

Toyota'nın Online Randevu Sistemi ile entegre çalışan “Akıllı Atölye Planlama” sistemi sayesinde Toyota müşterileri web üzerinden diledikleri Toyota bayisinde istedikleri tarihe göre alacakları servis randevularında kabul ve teslim saatlerini kendileri seçebiliyor ve bakıma ilave ihtiyaçlarını randevu aşamasında organize edebiliyorlar.

Türkiye genelinde tüm yetkili servislerinde sunulan bu hizmet ile Toyota kullanıcılarının daha hızlı ve etkin hizmet alması amaçlanıyor.