Fiat Centoventi'nin menzil mesafesi dikkat çekti

Fiat’ın geçtiğimiz Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı ve çok beğenilen konsept modeli Centoventi, tasarım dünyasının en önemli ödülü ''Red Dot'' ile taçlandırıldı.

Fiat Centoventi'nin menzil mesafesi dikkat çekti
Fiat Centoventi'nin menzil mesafesi dikkat çekti
GİRİŞ 30.11.2019 17:48 GÜNCELLEME 02.12.2019 16:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fiat’ın 120. yıla özel olarak çıkarılan konsept modeli gelecek vizyonunu ortaya koyan önemli bir model olarak dikkat çekmişti. 

Fiat Başkanı Olivier François ''Red Dot Ödülü''nü aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Bu ödül hem 120. Yılımızı kutlayan bir doğum günü hediyesi oldu, hem de ne kadar başarılı bir tasarım ortaya koyduğumuzu gösterdi.

Fiat’ın Centoventi konsept modeli tamamen kişiselleştirebilir bir model olarak da dikkat çekiyor. İç ve dış tasarımdaki tüm detaylar ayrı ayrı seçilip tamamen kişiye özel bir tasarım elde edilebiliyor.

Ayrıca Fiat Centoventi’nin menzili de kişiselleştirilebiliyor. Yenilikçi batarya mimarisiyle 100 kilometreden 500 kilometreye kadar menzil seçilebiliyor.

YORUMLAR 1
  • Abdülhamit Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Devlet Büyükleri modeller artsın ,elektrikli tüm araçlarda vergi teşviki olsun gümrük sıfır olsun ,4 tane dev holding tüm ülkeyi sömürüyor teneke araba çuvalla para ,milley çözüm bekliyor
    Cevapla