Efsane SUV Suzuki Vitara yenilendi!

Suzuki'nin kompakt SUV modeli Vitara'nın makyajlı versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu. İlk kez 1988 yılında yollara çıkan Vitara'nın, hem dış hem de iç tasarımında farklılıklar göze çarpıyor. Donanım paketleri de yenilenen otomobilin, 156 bin 900 TL'den başlayan fiyatlar ile bayilerde yerini aldığı belirtiliyor.

Efsane SUV Suzuki Vitara yenilendi!
Efsane SUV Suzuki Vitara yenilendi!
GİRİŞ 30.11.2019 10:17 GÜNCELLEME 02.12.2019 16:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SUV sınıfının öncüsü kimliğiyle ilk kez 1988 yılında yollara çıkarak 30 yılı deviren Suzuki Vitara’nın yenilenen versiyonu, Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni tasarımıyla daha çekici bir görünüme kavuşan Vitara’da, yenilenen krom görünümlü ön ızgara ve ön tampon, LED farlar ve parlak alaşımlı 17 inç jantlar dikkat çekiyor.

Suzuki’nin geçtiğimiz yıl 30'uncu yılını kutlayan SUV modeli Vitara, makyajlı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Tasarımı elden geçirilen otomobilin, 140 beygirlik benzinli motoru, 6 ileri tam otomatik şanzımanı, dört tekerlekten çekiş sistemi ile bayilerde yerini aldığı belirtildi.

Makyaj operasyonu Vitara'nın dışında krom görünümlü ön ızgara ve parlak alaşım yeni 17 inç jantlar ile kendini gösterirken, otomobildeki bir diğer tasarım yeniliğinin de LED teknolojisine sahip arka stop lambaları olduğu görülüyor.

ÇOK DAHA ÇEKİCİ VE SAĞLAM TASARIM

Otomobilin iç mekanında ise yeni 4.2 inç büyüklüğündeki renkli LCD yol bilgi ekranı ile 10.1 inçlik multimedya ekranı makyajla birlikte gelen yenilikleri oluşturuyor.

Öte yandan, hız sabitleme sisteminin direksiyon simidine entegre edildiği aktarılırken, yeni saat tasarımı, gösterge panelinin üzerindeki yumuşak dolgu malzemesi, konsoldaki daha parlak metal detaylar, geometrik çizgili süet koltuk döşemeleri de aracın iç mekanındaki yenlikleri oluşturuyor.

Altı ileri tam otomatik şanzımanlı olarak GL+ ve GLX Premium donanım seçenekleriyle, 4x2 ve 4x4 çekiş konfigürasyonlarında sunulan yeni Vitara, direkt enjeksiyonlu ve turbo beslemeli 140 bg güçlük motoru Boosterjet ile performans vadediyor.

Suzuki'den yapılan açıklamaya göre, makyajlı Vitara'nın fiyatı 156 bin 900 TL'den başlıyor.

YORUMLAR 5
  • enis 4 yıl önce Şikayet Et
    eğer suv arıyorsam sanırım genişliğiyle lider olmuş peugeot suv 3008e bakardım ilk olarak
    Cevapla
  • Uruz bey 4 yıl önce Şikayet Et
    ön konsoldaki klima hava boşlukları kokpiti mahvediyor. Bu araba güzel ancak o hava boşlukları en üstten aşağı ortaya doğru gelmeli.
    Cevapla
  • kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    peugeot suv 3008 de genişliğiyle bir efsane olabilir
    Cevapla
  • Sahipkıran 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransızları finanse etmeye gerek yok... Japonya en azından düşman değil.
    Cevapla
  • bahriyeli 4 yıl önce Şikayet Et
    3008 in ,4x4 özelliği yok
    Cevapla