Dubai polis Tesla Cybertruck talip oldu

Porsche 918, Lamborghini Aventador, Audi R8 ve Bugatti Veyron gibi egzotik devriye araçlarına sahip Dubai polis teşkilatı, şimdi etkileyici filosunu Tesla Cybertruck ile daha da genişletmek istiyor.

GİRİŞ 29.11.2019 15:21 GÜNCELLEME 29.11.2019 15:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından “2020” başlığıyla bir paylaşım yapan Dubai polisi, tweette teşkilatın amblemleriyle bezenmiş bir Tesla Cybertruck görseline yer verdi.

Ayrıca Arabian Business’a konuşan Dubai Polis Başkomutanı Abdullah Khalifa Al Marri de Cybertruck’ların Burj Khalifa gibi turistik bölgelerde güvenlik için kullanılacağını belirtti.

Zırhlı bir gövdeye ve “kırılmaz” camlara sahip Cybertruck, polis teşkilatı için gerçekten de uygun bir aday. Tesla’nın lansmanda verdiği bilgiye göre pick up modeli 9 mm mermilere bile dayanabilecek kadar dirençli. Araç, güçlü olduğu kadar çevik de.

0-100 km/s hızlanmasını 2.9 saniye civarında tamamlayan Tesla Cybertruck, sınıfının en hızlı dört çeker modellerinden biri. 400 metreye 10.8 saniyede ulaşan pick up modeli, giriş seviyesinde 400 kilometre, serinin tepesinde ise 800 kilometre menzil sunacak. Teknolojik yapısına rağmen modelin giriş versiyonu sadece 39.900 dolarlık fiyat etiketi ile sunulacak. Ailenin en tepesindeki tam donanımlı ve üç motorlu modelin fiyatı ise 69.900 dolar olacak.

KAYNAK: MOTOR 1
YORUMLAR 2
  • Alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    Cayber turck turk ismi işte bu kadar güclü içini bakanlarından önce biz doldumalıyız herkes turk isminden bedava nemalanmak istiyor. Oysa atalarımız zamanında turk ismini o kadar iyi tanıttılar ki adamlar yuz yıllar sonra bile unutamıyor. Biz Cayber turk den daha iyisini yapabilmeliyiz. Buna gücümüz teknolojimiz var. İnsallah.
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Cyberturk değil onun adı, doğrusu cybertruck
    Cevapla