2020 Kia Niro Amerika'da sahneye çıktı

Kia, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda makyajlı Niro’yu tanıttı. Niro Hybrid ve PHEV modellerinin 2020 yılında satışa sunulacağını açıklayan Güney Koreli üretici, modellerin fiyat bilgisini ise şimdilik vermedi.

2020 Kia Niro Amerika'da sahneye çıktı
2020 Kia Niro Amerika'da sahneye çıktı
GİRİŞ 24.11.2019 14:24 GÜNCELLEME 24.11.2019 14:24

Kia'nın SUV sınıfındaki çevreci temsilcisi Niro, makyajla birlikte yeni bir ön yüze kavuştu. Keskin ön farlarla donatılan otomobilin ızgara tasarımı da güncellenerek agresif bir görünüm yakalandı. Ön tamponun iki köşesindeki LED gündüz farları, makyajla birlikte ikiye katlandı.

Otomobilin arka bölümünde de ufak değişiklikler yapıldı. Arka ışık kümesi güncellenirken, plakanın olduğu koruma paneli genişletildi.

Yeni Niro’nun bilgi eğlence sistemi, önceki modelin yedi inçlik ekranı yerine standart olarak sunulan sekiz inçlik ekranla güncellendi. Opsiyonel olarak 10.25 inçlik ekran seçeneği bulunurken, gösterge paneli daha iyi grafiklerle tazelendi.

Makyajlı Kia Niro, yukarıdakilere ek olarak elektronik el freni, vites kulakçıkları ve rejeneratif fren kontrolü opsiyonlarına kavuştu. Yeni Niro’nun güvenlik sistemleri de tercihe bağlı olarak sunulan Şerit Takip Desteği, Şeritte Tutma Asistanı ve Yüksek Işık Asistanı ile geliştirildi.

Aslına bakarsanız Niro’nun 2020 yılı için yenilenmeyen tek bölümü motoru oldu. Otomobilin motor yelpazesi, hibrit ve PHEV modellerine herhangi bir güncelleme olmadan taşındı.