Volkswagen ID. Space Vizzion görselleri sızdırıldı

Alman merkezli otomobil devi Volkswagen, birkaç gün sonra tanıtacağı yeni elektrik motorlu ID Space Vizzion aracının görsellerini paylaştı.

Volkswagen ID. Space Vizzion görselleri sızdırıldı
Volkswagen ID. Space Vizzion görselleri sızdırıldı
GİRİŞ 20.11.2019 16:10 GÜNCELLEME 20.11.2019 16:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenecek otomobil fuarı için geri sayım sürüyor. 22 Kasım'da kapılarını otomobil tutkunlarına açacak olan fuar için hazırlıklar devam ederken Alman otomobil devi Volkswagen, beklenmedik bir çıkış yaptı.

Şirket, Los Angeles Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği ID Space Vizzion'un, görüntülerini paylaştı. Araç, mükemmel tasarımı ve aerodinamik yapısıyla kendisine hayran bırakıyor.

Volkswagen, yeni elektrik motorlu aracı ID Space Vizzion'un fotoğraflarını birkaç gün önce paylaşmıştı. Ancak şimdi, aracın gerçekte nasıl bir görüntüye sahip olacağına dair net bir fikirlerimiz var.

Volkswagen ID Space Vizzion

Araç, genel görünüş itibarıyla fazlasıyla sert bir şekilde karşımıza çıkıyor. SUV ile station wagon tipindeki araçların tam ortasında yer alan ID Space Vizzion, aslına bakacak olursak gelecek nesil otomobillerin nasıl görüneceğini doğrudan gözler önüne seriyor. Çünkü araç, her haliyle günümüze ait olmadığını belli ediyor.

Volkswagen ID Space Vizzion, tamamen elektrik motoruna sahip bir araç. Volkswagen tarafından yapılan açıklamalara göre ID Space Vizzion, 82 kWh batarya kapasitesine sahip.

Bu kapasite, araca 590 kilometre menzil sunabiliyor. Ayrıca Volkswagen ID Space Vizzion, sadece 5.4 saniyede 100 kilometre/saat hıza ulaşabiliyor. Bu aracın, elektrikli olmasına rağmen bir hayli atik olduğunu gösteriyor.

Volkswagen'in elektrik motorlu yeni aracının dikkat çeken yanlarından bir tanesi de aerodinamik yapısı. Öyle ki bu aracın tasarımcıları, aracın menzilini yükseltebilmek için hummalı bir çalışma yürütmüşler.

Bu çalışmaların sonucunda da ortaya, ID Space Vizzion'un sahip olduğu muhteşem aerodinamik yapı çıkmış. Araç, hava akımını kusursuz bir şekilde aktarıyor. 

Alman teknolojisi, aracın aerodinamik yapısını mükemmel bir hale getirebilmek kaput bölümü ile Volkswagen logosunun olduğu bölgeyi ayırmışlar. Yani hava akımı bu boşluktan giriyor ve camın üzerinden devam ediyor. Ayrıca aracın tamponunda da özel hava kanalları bulunuyor ve bu kanallar hava akımının aracın yan kısımlarına iletilmesini sağlıyor.

Aracın iç kısmı da en az dış kısmı kadar şık bir tasarıma sahip. Geniş bir iç hacme sahip olan ID Space Vizzion, tamamen dijital yapısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Aracın ön konsolunun orta kısmında bulunan 15.6 inç boyutundaki dokunmatik ekran hem ID Space Vizzion'ın teknik durumuyla ilgili bilgileri sunarken hem de multimedya ve GPS gibi hizmetleri sunuyor.

Aracın iç kısmında dikkat çeken bir diğer husus ise kaplama. Volkswagen, ID Space Vizzion için özel bir kaplama kullanıyor. Bu şık malzeme, elma suyu üretiminde ortaya çıkan kalıntı maddelerden elde edilmiş olan suni deri. Alman otomobil devi bu suni deriye "AppleSkin" ismini vermiş.

KAYNAK: WEB TEKNO
YORUMLAR 2
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Size de bizim babayiğitler almanlar piyasaya çıkıp pazarı kapsın diye işlerini savsaklıyorlarmış gibi gelmiyor mu? Hele içlerindeki yahudiyi de hesaba katarsak.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    citroen e benzemiş.
    Cevapla