Chevrolet, yeni canavarını tanıttı

2019 SEMA Fuarı günden güne yaklaşıyor ve Chevrolet bu durumu değerlendirmek için sadece 1 adet üreteceği özel Camaro modelini gözler önüne serdi.

Chevrolet, yeni canavarını tanıttı
Chevrolet, yeni canavarını tanıttı
GİRİŞ 05.11.2019 12:55 GÜNCELLEME 05.11.2019 14:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 Firmanın sıkı takipçileri Amerikalı üreticinin az sayıda ürettiği COPO Camaro modellerini hatırlayacaktır. Her sene sadece 69 adet üretilen bu model, çok daha nadir bir versiyona kavuşarak Ocak ayında açık artırma ile satışa sunulacak.

NHRA yarışlarının en önemli pilotlarından olan John Force'un ismini taşıyan araç; siyah, gümüş ve kırmızı renkler ile süslenmiş. 16 kez şampiyon olan efsanevi yarışçının imzasını taşıyan modelin kabininde de aynı renkteki detaylar dikkat çekiyor. 1 şanslı alıcı modeli LSX tabanlı 5.7 litrelik V8 ya da atmosferik 7.0 litrelik V8 ile alabilecek.

Bu özel modelin gelirleri de çok özel bir hayır kurumuna bağışlanacak. 1969 yılında ortaya çıkan COPO'yu temsil etmek için her sene 69 adet model üreten Chevy, bu versiyonun her sene üretilmeyeceğinin de altını çizdi.

John Force'un araç hakkındaki yorumları ise şöyle: "Bu hayatımda gördüğüm en güzel COPO Camaro'lardan biri ve aracın tasarımında yer aldığım için mutluyum. COPO Camaro oldukça güçlü ve pist üzerinde kendisini yenebilmek oldukça zor. Fakat bu model oldukça özel ve inandığım bir hayır kurumunu desteklememize yardımcı olacak."

YORUMLAR 7
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kaf dağında olanlar insan gördükçe üzülüyor. Mezardakilerin pişmanlıklarına dünyadakilerin özenmesi ne garip. Cehalet in modayı sosyeteyi oto dünyasını takip etmekle öğrenildiğini sanan gafiller baba parası ile büyüyen hayatta tek başına kalsa adım atmaya takati olmayanlar İlim ile cehaleti karıştıran bilgiler hava atmayı bırakalımmmm
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ön kaputtan dolayı önünü görebilecek mi sürücü acaba
    Cevapla
  • mmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    sen mardinden kafayı cıkarmazsan sende göremezsin dunyayı
    Cevapla
  • mmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    copo camaro nun ne olduğunu bilmeyenler gelmiş atıp tutuyo.anladık millicisiniz ama cehalette de ısrarcısınız
    Cevapla
  • Trakyali amica 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd Mali ambargo turkiye pazarinda sokmayin
    Cevapla
  • selmannn 4 yıl önce Şikayet Et
    emin olun bir halta yarasaydı seri üretimi yapılırdı, sırf reklam amacıyla yapılmış, görüntüsü dışında ekstra bir özelliği olmayan bir araçtır. iyi araç olsa seri üretimini yapar milyarlarca dolar kazanır.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    çok zekisiniz gerçekten. Araç ÖZEL ÖZEL ÖZEL 1 Adet lik model Sadece 1 Adet Israrla Yazıyorum. 1 Adet !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle