Megane Sedan yeni motoruna kavuştu! İşte fiyatı

Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk üç otomobili arasında yer alan ve Türkiye'de üretilen Megane Sedan, ürün gamına eklediği yeni nesil turbo benzinli ve dizel motorlar ile sürüş keyfini bir üst seviyeye taşıyor. 1.3 TCe 140 bg benzinli ve 1.5 Blue dCi 115 bg dizel motorlar, çevreci özelliklerinin yanı sıra yüksek performansları ve düşük yakıt tüketimleri ile dikkat çekiyor.

Megane Sedan yeni motoruna kavuştu! İşte fiyatı
Megane Sedan yeni motoruna kavuştu! İşte fiyatı
GİRİŞ 27.10.2019 17:39 GÜNCELLEME 27.10.2019 17:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Renault ürün gamında Kadjar ve Megane Hatchback modellerinde yer alan 1.3 TCe benzinli motor, Megane Sedan’da 140 beygir güç üretebiliyor ve 6 ileri manuel veya 7 ileri EDC seçenekleri ile birlikte sunuluyor.

Yerini aldığı 1.6 16V 115 bg motora göre daha yüksek bir sürüş dinamizmi sunan 1.3 TCe 140 bg turbo benzinli motor, ortalama yakıt tüketimini (5,2-5,5l/100 km) ve CO2 emisyon salımını (119-126 g/km) daha düşük seviyelere çekiyor. 140 beygir güç ve 240 Nm’lik tork değeri ile yüksek performansa sahip yeni benzinli turbo motor, en düşük devirlerde dahi maksimum sürüş keyfi sunuyor.

Megane Sedan’ın modernize edilmiş dizel motorlarında, performanstan ödün vermeden zararlı emisyon miktarını azaltan SCR sistemi bulunuyor. “Blue dCi” adıyla anılan motor, önceki nesil motora kıyasla 5 beygir daha fazla güç ve 10 Nm daha yüksek tork sağlayarak daha performanslı bir sürüş sunuyor. Düşük yakıt tüketimi (4,0-4,2l/100 km) ve CO2 emisyon salımı (105-112 g/km) ile Blue dCi 115 motor, verimli bir sürüş de sunuyor.

Megane Sedan, Türkiye’de bütün müşterilerinin talebine cevap verebilecek bir benzinli, bir dizel olmak üzere toplam iki motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Benzinli seçeneğin fiyatları 120.900 TL'den başlarken dizel versiyon 162.000 liralık başlangıç fiyatına sahip.

YORUMLAR 9
  • kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    japon aracı olması çok iyi tabi ama ben şuan kullandığım peugeot 208in motorundan çok memnunum
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok pahalı bu ne ya bu paralar yazık edeceği 75 tl reno soyguna çıkmış artık yerli değil
    Cevapla
  • Hasanbb 4 yıl önce Şikayet Et
    Japon araçları sağlam ve iyidir. Corolla çeyrek altın gibidir ok. Ama onca para bu arabalara verilmemeli.Oyak zamanında toroslara mahkum edildik. Sabancı Toyota ile ülke standardını yükseltti. Sonra süikastler yaşandı! Ama renault te standartı arttırdı. Kimse kusura bakmasın ama Türk insanı ucuz ve ergonomik araba istiyor. Malesef Renaultta bu var. Şirketler neden bu markayı tercih eder az yakar bakını kolar yani kimseyi üzmez. Parası olan Almana binsin, olmayan Fransıza. Şirketim olsa hergün işim için araç kullansam bende aynısını yapardım.
    Cevapla
  • Tarafsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransayi boykot ediyorum sozde ermeni soykirimini kabul eden pkk yi teror orgutu kabul etmeyen her firsatta uyuz kopek gibi kasinan fransayi ve urunlerini boykot ediyorum japon arabalari alin ucuz isteyen de kore alsin emin olun fransiz arabalatindan 10 kat saglam ucat tabut reno nun butun arbalari...
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Almayin gavur malini alirsak bize paramiz mermi fuze olarak geliyor bundan giden vergi devletimize sogandan verek
    Cevapla
  • sercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir arac için devlet yaklasık 45 bin civarında vergi alıyor ne kadar slogan alabilirsin de bu vergiyi karsılayacakdın merak ettim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle