Son dakika: Volkswagen'den flaş Türkiye açıklaması!

Volkswagen'den flaş Türkiye açıklaması geldi. Volkswagen'in üretim sözcüsü Leslie Bothge yaptığı açıklamada Türkiye'ye kurulacak olan yeni üretim tesisi için alternatif bir yer aramadıklarını duyurdu. İşte Alman otomotiv devinin Türkiye'ye kuracağı yeni fabrikada üreteceği araçlar ve üretim tesisinin yeri...

Son dakika: Volkswagen'den flaş Türkiye açıklaması!
Son dakika: Volkswagen'den flaş Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 22.10.2019 17:40 GÜNCELLEME 22.10.2019 17:40

Volkswagen'den flaş Türkiye açıklaması geldi. Alman otomotiv devi Türkiye'ye kuracağı yeni üretim tesisi için alternatif bir yer arayışı içerisinde olmadığını açıkladı.

VOLKSWAGEN ÜRETİM TESİSİ İÇİN ALTERNATİF BİR YER ARIYOR

Alman otomotiv devi Türkiye'ye kuracağı fabrika için alternatif bir yer arayışı içerisinde  olmadığını açıkladı. Volkswagen'in üretim sözcüsü Leslie Bothge yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Türkiye'ye kurulması planlanan üretim tesisi beklemede. Aktif olarak alternatif bir yer arayışı içinde de değiliz."

Volkswagen'in Türkiye fabrikası nereye kurulacak;

Alman otomotiv üreticisi 943,5 milyon lira sermaye ile Manisa'da Passat ve Skoda Superb modellerini üretmek için "Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ" şirket kurdu. Fabrikanın Manisa'da kurulması planlanıyor.