AutoBest 2020 finalisti Opel Corsa oldu

Opel’in küçük sınıftaki başarılı temsilcisi olan Corsa’nın yeni nesli ''AUTOBEST 2020'' finalistlerinden biri oldu. Opel'in küçük sınıftaki başarılı temsilcisi böylece pazara sunulan beş önemli modelden biri olarak finale kalmayı başardı. Kazanan Aralık ayı ortalarında açıklanacak.

AutoBest 2020 finalisti Opel Corsa oldu
AutoBest 2020 finalisti Opel Corsa oldu
GİRİŞ 22.10.2019 13:44 GÜNCELLEME 22.10.2019 14:31

Yeni Opel Corsa kısa bir süre önce 2019 Frankfurt Otomobil Fuarında tüm dünyaya tanıtılmıştı. Opel'in küçük sınıftaki temsilcisi her zaman olduğu gibi pratiklik özellikleri ve dinamik tasarımı ile dikkat çekerken bir ilki de gerçekleştiriyor.

Opel içten yanmalı motorlar dışında ayrıca bir elektrikli versiyonla da yollara çıkıyor. Alman üretici Opel batarya-elektrikli Corsa-e ile elektrikliye geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşına imza atıyor.

Avrupa'nın 31 farklı ülkesinden gazetecilerden oluşan jüri, otomotiv dünyasının en seçkin ödüllerinden biri olan AUTOBEST için yeni modelleri test ediyor. Kazanan otomobil ise ''Best Buy Car of Europe 2020'' olarak ödüllendiriliyor.

 Uzmanlar araçları; fiyat, servis ağı, yedek parça bulunabilirliği ve kullanım esnekliği dışında aynı zamanda tasarım ve yeni teknolojiler olmak üzere farklı kategorilerde değerlendiriyor.

Tüm bu kriterlere göre seçilen AUTOBEST galibi böylece Avrupalı müşterilerin çoğu için en iyi model olarak öne çıkıyor.