Süpriz gelişme! Tesla'ya izin çıktı

Elektrikli araç ve elektrikli motor parçaları tasarlayan, üreten ve satan ABD'li şirket Tesla, Çin'den üretim iznini aldı. Şirket, elektrikli araçlarını dünyanın en büyük ikinci ekonomisine sahip olan ülkede üretmeye yakın zaman içerisinde başlayabilir.

Süpriz gelişme! Tesla'ya izin çıktı
Süpriz gelişme! Tesla'ya izin çıktı
GİRİŞ 18.10.2019 18:10 GÜNCELLEME 22.10.2019 16:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Çin'de üretim yapmak için izin aldı. Tesla Ekim başında, üretim ve teslimatın üçüncü çeyrekte rekor seviyeye ulaştığını belirtti. Buna göre;

Model S/X: 16 bin 318 adet

Model 3: 79 bin 837 adet üretilirken teslim edilen araç sayısı toplamda 97 bine ulaştı.

Tesla ayrıca, üçüncü çeyrekte rekor net sipariş aldığını, dördüncü çeyreğe birikmiş siparişlerinde önemli ölçüde artışla girdiğini açıkladı ve hızla yükselen talebi karşılayabilmek için üretim artışına odaklandığını açıkladı.

YORUMLAR 4
  • Ozan Baruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tesla'nın çin pazarına girmesi çok iyi oldu valla
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    elektrik motorlu araçlar ucuz olmalı burada maliyeti artıran sanırım yazılım ve batarya teknolojileri, bu noktada maliyeti düşürücü çalışmalar bizim gibi ülkeler için önemli çünki ekonominin belini büken fosil yakıtlarına harcadığımız paradır. Üniversiteler ve akademya nın mantığı kamuya kapak atıp kendini garantileyen devlet memuru şeklinde işliyor. Yahu hiç mi merak olmaz hiç mi bu imkanları katma değere dönüştürelim diye düşünülmez.
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    tilki kurnazlığını belli edene kadar post elden gidermiş. bizim yerli arabanın aslanları da strateji hedef konsept planlama v.s. v.s.v.s. v.s. v.s. diyerek türkiyeye moral kaybettiriyorlar. DAHA BİR YERLİ ARABA GÖREMEDİK.
    Cevapla
  • Adem İnan 4 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi bir gelişme valla
    Cevapla