2020 Toyota C-HR hibrit tamamen yenilendi: Türkiye'de üretilen yeni C-HR'nin özellikleri!

2020 Toyota C-HR makyajlanmış kasası ile tamamen yenilendi. Türkiye'de üretilen Toyota C-HR yeni donanım paketi ve iç mekanı ile görenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. İşte yeni C-HR'nin baştan aşağı değişen tüm yenilikleri...

2020 Toyota C-HR hibrit tamamen yenilendi: Türkiye'de üretilen yeni C-HR'nin özellikleri!
2020 Toyota C-HR hibrit tamamen yenilendi: Türkiye'de üretilen yeni C-HR'nin özellikleri!
GİRİŞ 06.11.2019 15:39 GÜNCELLEME 14.06.2021 10:12

2020 Toyota C-HR hibrit makyajlanmış kasası ile tamamen yenilendi. 2016 yılından buyana ve Türkiye'de üretilen ilk hibrit model olan Toyota C-HR, 2020 modeli ile yine hayranlarının beğenisin toplamayı başardı. Kasa tasarımında önemli değişikliğe gitmeyen Japon otomotiv devi, bu sefer kaputun altına ve teknolojik donanımlara yatırım yapmış gibi görünüyor. İşte 2020 Toyota C-HR hibrit kullanıcılarını bekleyen en yeni değişikliler;

 

2020 TOYOTA C-HR HİBRİT MAKYAJLI KASA İLE GELİYOR!

Yeni Toyota C-HR hibrit modelinde yenilenen LED farları ve yeniden tasarlanan tampon detayları, ilk göze çarpan detaylar arasında yerini alıyor. Buna ek olarak yeni Nissan Juke modelinde olduğu gibi çift renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan araç, daha şık bir görüme kavuşmuş oldu. 

 

 

YENİ TOYOTA C-HR HİBRİT YENİ MULTİMEDYA EKRANINA KAVUŞUYOR!

2020 Toyota C-HR hibrit'in iç mekanında 8 inç ekrana sahip bir multimedya ekranına kavuşuyor. Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonuna sahip olan bu sistem, OTA yani şebeke yoluyla harita güncellemesi alarak sürücülerin tüm yol güncellemelerinden haberdar olmalarına olanak sağlıyor.

2020 TOYOTA C-HR HİBRİT PERFORMANS MOTORLARI İLE GELİYOR!

2020 Toyota C-HR hibrit daha öncesinde kullandığı 122 beygirlik 1.8 litre hibrit motorun yanına 184 beygirlik 2.0 litre Hybrid Dynamic Force isimli motor seçeneğini ekledi. Performans tutkunlarının ilgisine çekecek olan araç, yakıt tüketimi ve emisyon salınımı konusunda büyük bir başarı sergileyebiliyor.

Bu seçeneklere ek olarak firma bir de 2.0 litrelik hibrit motora sahip versiyonu meraklılarının beğenisine sundu. Bu versiyon da yeni bir süspansiyon kullandığını açıklaya Toyota, aracın yol tutuşundan ödün vermeden konfor odaklı bir sürüş keyfi sunduğunu belirtiyor.

2020 TOYOTA C-HR HİBRİT FİYATI!

Yeni makyajlanmış kasası ve daha güçlü motor seçenekleri ile kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan 2020 Toyota C-HR hibritin Türkiye'de 186 bin 950 TL’den başlayan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı belirtiliyor.