2020 Nissan Juke baştan aşağı yenilendi! Yeni Juke'un fiyatı ve özellikleri!

2020 Nissan Juke yenilenen tasarımı ile hayranlarının karşısına çıktı. İşte 2020 Nissan Juke ve tüm detayları...

2020 Nissan Juke baştan aşağı yenilendi! Yeni Juke'un fiyatı ve özellikleri!
2020 Nissan Juke baştan aşağı yenilendi! Yeni Juke'un fiyatı ve özellikleri!
GİRİŞ 02.10.2019 13:07 GÜNCELLEME 14.06.2021 10:10

2020 Nissan Juke'un içi ve dışı yenilendi. 9 yıl önce piyasa çıkan araç, beklenenin üzerinde bir değişim ile hayranlarının karşısına çıktı. Eski karakteristik tasarımı üzerine eklenen yenilikler ile daha şık bir görünüme kavuşan yeni Juke, yeni yılda Nissan tutkunlarının ilgi odağı olacak gibi görünüyor.

 

 

2020 NİSSAN JUKE DAHA KESKİN BİR DIŞ TASARIMA KAVUŞTU!

2020 Nissan Juk, karakteristik tasarımı üzerine bir önceki jenerasyonda yer ala yuvarlatılmış detaylara göre daha keskin hatlara kavuştu. Daha sportif bir tasarıma sahip olan yeni 2020 Juke, özgün tasarım ruhundan da vazgeçmiş değil.

 

 

Çift renk seçeneği ile oldukça etkileyici bir görünüme kavuşan Nissan Juke, yenilenen ön ızgara, LED far tasarımı, arka stop lambaları yeni tamponları ile büyük değişim yaşadı.

YENİ NİSSAN JUKE DAHA GENİŞ BİR İÇ MEKANA SAHİP!

Yeni Nissan Juke, eskisine nazaran kullanıcılarına daha geniş bir iç mekan sunuyor. Paylaşılan bilgilere bakıldığında eskiye göre arkada oturan yolculara 5.8 cm diz mesafesi 1.1 cm baş mesafesi ve 422 litre bagaj hacmi sunan araç, ferah bir yolculuk deyimi sunuyor. 

Buna ek olarak yeni direksiyon simidi, ön konsolda yer alan 8 inç ekran boyutuna sahip  multimedya ekranı ile araç içi birçok kontrol kolaylıkla takip edilebiliyor. Ayrıca deri ve alkantara detaylarla kaplı iç mekanda, kapı içlerinde yer alan iç aydınlatmalar da mekana etkileyici bir hava kazandırıyor.

2020 NİSSAN JUKE'UN DETAYLI GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

2020 NİSSAN JUKE DONANIM ÖZELLİKLERİ!

2020 Nissan Juke yeni donanım özellikleri ile meraklılarının gözünü doldurmayı başardı. 8 İnçlik ekrandan boyuna sahip multimedya sistemi  Apple CarPlay ve Android Auto destekliyor.

Şerit takip sistemi, kör nokta uyarıcısı, acil durum otonom freni gibi yeni nesil güvenlik önlemlerini bünyesinde barındıran aracın en dikkat çekici özelliği ise Nissan ProPilot otonom sürüş sistemi olarak gösterilebilir.

2020 NİSSAN JUKE MOTOR SEÇENEKLERİ!

2020 Nissan Juke 1.0 litrelik 3 silindirli turbo benzinli bir motor seçeneği ile duyuruldu. 118 beygir güç üreten bu motora 6 ileri manuel ve 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman eşlik edecek. Buna ek olarak 4 çeker ve önden çekiş olmak üzere iki versiyon halinde satışa sunulacak olan aracın yakın zamanda farklı motor seçeneklerinin de duyurulması bekleniyor. 

Aracın fiyatına dair bir bilgi şimdilik bulunmuyor.

2019 NİSSAN QASHQAI FİYATI VE TÜM ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!