Yeni Renault Captur hibrit fiyatı ve motor seçenekleri: Yüzde 85 yenilendi!

Renault'un şarj edilebilir 2020 Renault Captur hibrit modeli, Frankfurt Otomobil Fuarı'ında tanıtıldı. İşte yeni Renault Captur'un özellikleri ve motor seçenekleri...

Yeni Renault Captur hibrit fiyatı ve motor seçenekleri: Yüzde 85 yenilendi!
Yeni Renault Captur hibrit fiyatı ve motor seçenekleri: Yüzde 85 yenilendi!
GİRİŞ 02.10.2019 13:01 GÜNCELLEME 14.06.2021 10:09

Renault'un şarj edilebilir 2020 Renault Captur hibrit modeli, herhangi bir tester görseli paylaşılmadan Frankfurt Otomobil Fuarı'ında hayranlarının beğenisine sunuldu. Clio V ile büyük benzerlikler barındıran aracın büyük bir bölümü yeniden elden geçirilerek yepyeni bir tasarım formuna kavuşturuldu. 

 

 

2020 RENAULT CAPTUR TAMAMEN YENİLENDİ!

2020 Renault Captur, dışa tasarım tarafından yeni detayları ile büyük ilgi toplamayı başardı. Yüzde 85 oranında değişikliğe uğrayan yeni Captur, Clio V',n tasarım detaylarını resmen bünyesinde birebir barındırıyor. Daha dinamik ve sessiz bir forma bürünen araç selefine göre daha da hafifletildi. 

 

 

Yenilenen LED ön farlar, arka stop lambaları ve gündüz farları ile Clio'daki tasarımın benzerini olduğu gibi bünyesine kazandıran araç, yine Clio'dakine benzer yeni ön ızgarası, çamurluk çerçevesinde yer alan krom detaylar ile dikkatleri çekmeyi başardı. Buna ek olarak opsiyon olarak eklenebilen açılabilir cam tavan ve crossover'da 11 gövde rengi, 4 tavan rengi ve 3 kişiselleştirme paketiyle kullanıcılarına toplamda 90 farklı kombinasyon sunuluyor.

YENİ RENAULT CAPTUR'UN İÇ MEKANINA BAYILACAKSINIZ!

Yeni Renault Captur iç kabinde itibari ile de Clio 5 ile benzer özellikler gösteriyor. Fakat yenilenen şık vites topuzu aracın iç mekanına geçenlerin ilk dikkatini çeken detaylar arsında en başı çekiyor.  

Söz konusu detaylara ek olarak Renault'un yeni Captur modelinde yer alan dijital gösterge paneli ve dokunmatik parlak dijital ekranla beraber ön konsolda yer alan havalandırma delikleri ve renk detayları aracın içerisindeki şıklığı resmen tamamlıyor.

Eğlence sistemini de es geçmeyen Renault yeni aracında Bose ses sisteminin bas hoparlörüne yer veriyor.

2020 RENAULT CAPTUR MOTOR SEÇENEKLERİ!

2020 Captur bir önceki jenerasyonun da olduğu gibi 1.0 / 100 beygir,  1.3 / 155 beygir benzinli motorun yanı sıra 1.5 dCi 95 ve 115 beygirlik motorlardan gücünü alacak. Söz konusu motor seçeneklerine ise 5 veya 6 ileri manuel, ya da 7 ileri EDC şanzıman eşlik edecek. 

Ayrıca hibrit modeli ile de meraklılarının karşısına çıkacak olan 2020 Captur şarj edilebilir motoru ile 45 km elektrikli sürüş imkanı tanıyacak.

2019 RENAULT CLİO'NUN TÜM DETAYLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ