2020 Volkswagen fiyatı ve tüm özellikleri: Yeni Passat'ın fiyatı ne kadar?

Yeni Volkswagen Passat, yeni makyajlı kasası ile yine hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. Dışa tasarımı ile önemli büyük değişikliğe gitmeyen Alman otomotiv devi, iç kabin ve donanım özellikleri ile yeni kullanıcılarına üst seviye sürüş keyfi ve konfor sunuyor. İşte 2020 VW Passat'ın fiyatı ve donanım özellikleri...

2020 Volkswagen fiyatı ve tüm özellikleri: Yeni Passat'ın fiyatı ne kadar?
2020 Volkswagen fiyatı ve tüm özellikleri: Yeni Passat'ın fiyatı ne kadar?
GİRİŞ 07.10.2019 09:41 GÜNCELLEME 07.10.2019 09:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeni Volkswagen Passat, yeni makyajlı kasası ile yine hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. Dış tasarım tarafında ciddi değişikliğe gitmeyen Volkswagen grubu, yeni Passat modelinde küçük dokunuşlarla daha şık bir görünüm elde etmeyi başardı. 

 

 

2020 VOLKSWAGEN PASSAT DIŞ TASARIM DETAYLARI!

Volkswagen, 2020 Passat modelinde yeniden makyajlanmış bir dış tasarım ile hayranlarının karşısına çıktı. Daha sportif çizgilerinin yanı sıra gelişmiş yol tutuş deneyimi ile daha güçlü performans sunan yeni Passat, yeni 19 inç jantlar ile kullanıcılarına şık bir görünüm sunuyor.

 

 

Buna ek olarak yenilenen tamponlar ve ön ızgara, IQ.Light adında LED matrix farlar, LED arka stop lambaları ile makyajlanmış dış tasarımı resmen tamamlıyor.

2020 VOLKSWAGEN PASSAT İÇ KABİNİ GÜNCELLEDİ!

Makyajlanmış dış tasarımında önemli değişikliklere imza atmayan 2020 Volkswagen Passat, iç mekanda önemli gelişmelere imza atmış durumda. Bir önceki jenerasyonuna göre yenilenen direksiyon ile birlikte dijital gösterge paneli aracın yönetimi konusunda sürücüsüne önemli ölçüde kolaylık sağlıyor. Bunun yanı sıra 6.3 inçlik dijital eğlence ekranı ile müzik keyfi sunan araç Apple CarPlay ve Anroid Auto desteği de sunuyor.

2020 VOLKSWAGEN PASSAT DONANIM ÖZELLİKLERİ!

2020 Passat modeli ile dış detaylarından ziyada sürücünün konforunu arttırmaya yönelik önemli adımlar atan Volkswagen, dolu dolu yeni donanım özellikleri ile Passat hayranlarının karşısına çıktı. V-Tex deri koltuklar, çift bölmeli otomatik klima, arkada oturan yolcular için 2 adet USBve arka havalandırma kanalları, ısıtmalı ön koltuklar, yağmur sensörü, otomatik kararan dikiz aynaları, Apple CarPlay, Anroid Auto, 6.3 dokunmatik ekran, anahtarsız çalıştırma, kör nokta sensörü, Uzaktan başlatma özelliği, mobil uygulama desteği, Adaptif Hız Sabitleyici (ACC), Şerit Takip Sistemi, Acil Durum firen sistemi, Akıllı Çarpışma Müdahale Sistemi (ICRS), Geri Görüş kamerası, Lastik Basınç Sensörü, Elektronik Fren Basınç Dağıtım Siistemi (EBD) gibi bir çok donanım özelliklerini ile kullanıcısının sürüş konforu ve düzeyini en üst seviyelere çıkarmayı başarıyor.

2020 VOLKSWAGEN PASSAT FİYATI!

İşte 2020 Volkswagen Passat'ın fiyatı;

2020 VOLKSWAGEN PASSAT'A AİT GÖRSELLER İÇİN TIKLAYINIZ

2019 VOLKSWAGEN PASSAT FİYATI VE TÜM TEKNİK ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 7
  • Necati Kazaz 4 yıl önce Şikayet Et
    ahmak çok...300 verip vw binsin millet.
    Cevapla
  • kankan44 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayeller paris Gerçek olan MALATYA
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Araba Hayallerimiz Vardı.. Fiyatları Gördükçe Kursağımızda Kaldı.. Bu Fiyatlar da NEYİN nesi...
    Cevapla
  • Kullanıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    İç tasarımı daha güzel bekliyorduk bu ne
    Cevapla
  • Kullanıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyatlara zor satar. En baz modeli 257 bin lira imiş. Ne satıyorsun kardeşim Mercedes amg yada BMW m paket mi satıyorsun. Sen volkswagen sin kendine gel. İnadına gidip bu paralara volkswagen alıp binen halkımız devam ettikçe volkswagen de bu fiyatlara devam edecektir. Otomobil sömürgecileri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle