Volkswagen'den yeni logo! İşte VW'nun yeni amblemi!

Volkswagen logosunu baştan aşağı yeniledi. Yeni nesil araçları için radikal bir değişikliğe giden Alman otomotiv devi, yeni elektrikli hatchback modeli 2020 Volkswagen ID.3 1ST Edition ile yeni logosunu da hayranlarının beğenisine sundu. İşte firmanın kullanacağı yeni logosu...

Volkswagen'den yeni logo! İşte VW'nun yeni amblemi!
Volkswagen'den yeni logo! İşte VW'nun yeni amblemi!
GİRİŞ 11.09.2019 17:36 GÜNCELLEME 11.09.2019 17:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Volkswagen logosunu değiştirdi. Yeni nesil araç tasarımlarına uygun yeni logosunu görücüye çıkaran Alman otomotiv devi, yarın başlayacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde hayranlarının beğenisine sundu. 

 

 

VOLKSWAGEN YENİ LOGOSUNU GÖRÜCÜYE ÇIKARDI!

Alman otomotiv üreticisi VW, Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde değiştirdiği yeni logosunu meraklıların beğenisine sundu. Yeni logosunu ID.3 adlı elektrikli hatchback model üzerinde kullanan Volkswagen, yeni logonun yeni nesil modellere uygun bir şekilde yeniden tasarlandığını belirtti. 

 

 

2000 yılında kullanılmaya başlayan 3 boyutlu mavi ve gümüş renklerdeki logonun yerini 2 boyutlu tasarlanmış daha koyu mavi renk ve beyaz rengin yer aldığı alıyor. Ayrıca yeni logoda "W" harfi çemberin alt kısmına dokunmuyor.

Eski Logo

Yeni Logo

VOLKSWAGEN YENİ LOGOSUNU İLK DEFA 2020 ID.3 1ST EDİTİON'DA KULLANDI!

Alman otomottiv devi Volkswagen, yeni logosunu ilk defa 2020 Volkswagen ID.3 1ST Edition adındaki yeni elektrikli hatchback modelinde kullandı. İşte yeni Volkswagen'in yeni logosu ve 2020 Volkswagen ID.3 1ST Edition'a ait tüm detaylar;

VOLKSWAGEN 2020 ID.3 1ST EDİTİON'A AİT TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR 2
  • vosvos 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalitenin simgesi.
    Cevapla
  • BASKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç güzel değil eskisi daha tok duruyor du demek şirket battığını logoda belirtiyor
    Cevapla