Piyasada satılan sahibinden ikinci el en düşük bütçeli araç modelleri!

Araç fiyatlarından yakınanlar, sahibinden ikinci el araç fiyatlarına yönelmiş durumda. Başta düşük bütçeli araç modellerine yönelen vatandaşlar, satın alacakları araçları satış esnasında zarar etmeme koşulunu göz önünde bulundurmaya özen gösteriyor. Bizde sizler için piyasada ki en düşük fiyata satılan sahibinden ikinci el araç modellerini bir araya getirdik. İşte merak edilen araç listesi...

Piyasada satılan sahibinden ikinci el en düşük bütçeli araç modelleri!
Piyasada satılan sahibinden ikinci el en düşük bütçeli araç modelleri!
GİRİŞ 28.10.2019 16:06 GÜNCELLEME 28.10.2019 16:07
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Piyasada ki en düşük fiyata satılan sahibinden ikinci el araç modellerini bir araya  getirdik. Düşük bütçeli araçlar, öğrencilerin ve acemi şoförlerin bir numaralı tercihleri arasında yerini almaya devam ediyor. Günümüzdeki araç fiyatları, parça ve bakım masrafları göz önünde bulundurulduğunda, araca ihtiyacı olan fakat yüksek paralar ödemek istemeyen kullanıcılar, yaşı yüksek araçları tercih ederek tabiri caizse ayağını yerden kesmek için aldım dediği modelleri tercih ediyor. 

 

ÖĞRENCİLER VE ACEMİ ŞOFÖRLER TERCİH EDİYOR!

Söz konusu bu araçlar kullanıcılarına yeni model araçlara nazaran kaza durumu yaşansa dahi ciddi büyük değer kayıpları yaşatmazken tamir masrafları tarafında da kullanıcısının cebini yormuyor. Bu nedenden ötürüdür ki aşağıdaki listede yer alan araçları başta öğrenciler olmak üzere yeni araç kullanmayı öğrenecek kişiler tercih ediyor.

 

 

PİYASADA ÇOK HIZLI SATILIYOR!

Yukarıda saydığımız nedenlerden ötürü tercih edilen araçlar piyasada düşük bütçe avantajı ile birlikte hızlıca alım satım yapılabiliyor. Bu araçları geçici bir dönem için satın alan kullanıcılar öğrencilikleri bittiğinde ve ya araç kullanmayı öğrendiklerinden yeni araç satın almak için araçlarını satışa çıkarıyorlar. Buna ek olarak kısa süreli bir ihtiyacını karşılamak için de tercih edilen bu araçlar, kullanıldıktan sonra yeniden satış için piyasaya sürülüyor. 

Piyasada ki en düşük fiyata satılan sahibinden ikinci el araç modelleri;

ÖĞRENCİLERİN DAHİ SATIN ALABİLECEĞİ ARAÇ MODELLERİ VE FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR 49
  • Yücel Günay 4 yıl önce Şikayet Et
    Resmen dalga geçmişler.
    Cevapla
  • Tuncer gök 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah kafalar güzel.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    6 bin TL ye lada mı varmış? Hepsini alayım yerini söyleyin de
    Cevapla
  • Fatih Mercimek 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu arabalar bu fiyatlara nerede ise hemen alalım
    Cevapla
  • Sekonik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyatta araba mi varmış nerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle