2019 Dacia Duster fiyatı ve tüm donanım özellikleri: İşte yeni Duster!

2019 Dacia Duster, makyajlanan iç ve dış tasarımı ile Türkiye'de büyük beğeni toplamayı başardı. Yakıt cimrisi motoru, ekstra donanım özellikleri, Offroad özellikleri ile rakiplerine fark atmayı başara yeni Duster, uygun fiyatı ile satış rekoru kırmaya devam ediyor. İşte 2019 Dacia Duster'ın fiyatı ve tüm özellikleri...

2019 Dacia Duster fiyatı ve tüm donanım özellikleri: İşte yeni Duster!
2019 Dacia Duster fiyatı ve tüm donanım özellikleri: İşte yeni Duster!
GİRİŞ 02.10.2019 12:54 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2019 Dacia Duster yenilenen iç ve dış tasarımı ile hem şehir içi kullanımda hem de arazi kullanımında hayranlarına vaat edilenin üzerinden konfor sunuyor. Önceki jenerasyona göre daha güçlü ve sağlam yapısı ile ön plana çıkan yeni Duster, arazi koşullarındaki performansı ile meraklılarını etkilemeyi başarıyor. 

2019 DACİA DUSTER MAKYAJLANAN DIŞ TASARIM!

 

 

2019 Dacia Duster makyajlanan dış tasarımı ile arazi koşullarındaki başarısını ilk bakışta gözler önüne seriyor. Yeni ön yüzü, yeni tavan barları, sağlam yapısı ile Offroad özellikleri ile kullanıcısının şehir içi ve arazi koşullarındaki ihtiyaçları fazlası ile karşılayan Dacia'nın yeni SUV modeli, her alanda kullanıcısına maksimum konfor sağlıyor.  Buna ek olarak yenilenen ön ızgara ve LED ön ve arka farlar aracın karakteristik özelliklerini en etkili bir şekilde meraklılarına yansıtmayı başarıyor.  

2019 DACİA DUSTER DAHA KONFORLU BİR İÇ MEKAN SUNUYOR!

2019 modelinde arazi özelliklerine öncelik veren yeni Dacia Duster, tamamen yenilenen iç mekanı ile kullanıcılarına önceki jenerasyonlarına kıyasla daha konforlu ve şık tasarıma  sahip bir iç mekan sunuyor. Bununla birlikte ayarlanabilir koltuk, tamamen yenilenen ergonomok torpido ve orta konsol haricinde kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede ayarlanabilir eşya gözü sunuyor.

Ayrıca 2019 Dacia Duster kullanıcılarına Android işletim sistemi tabanlı 8 inç büyüklüğünde bir multimedia ekranı sunuyor. Tüm Play store uygulamalarını destekleyen eğlence ekranı ayrıca geri görüş kamerasını takip etmenize olanak sağlıyor.

2019 DACİA DUSTER DONANIM ÖZELLİKLERİ!

2019 Dacia Duster, kullanıcılarına her tülü koşulda konforlu bir sürüş keyfi yaşatabilmek için birçok donanım özelliklerini de beraberinde sunuyor. Bu özelliklerinden arasında 4 mevsim dijital göstergeli otomatik klima, akıllı kart sistemi, elektrikli direksiyon, 360 derece kamera, yokuş kalkış desteği, yokuş iniş desteği, 4X4 bilgilendirme ekranı, multimedia ekranı, kör nokta uyarı sistemi, hız sabitleme ve sınırlama özelliği, geri görüş kamera gibi özellikler yer alıyor.     

2019 DACİA DUSTER FİYATI VE MOTOR SEÇENEKLERİ!

Rakiplerine nazaran uygun fiyatı ve yakıt cimrisi diyebileceğimiz motor seçenekleri ile Türkiye'nin en çok satılan SUV modelleri arasında yerini alan 2019 Dacia Duster, ekstra opsiyonları ile meraklılarını kendine çekmeyi başarıyor. İşte 2019 Dacia Duster'ın fiyatı ve motor seçenekleri;

YORUMLAR 1
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    gercekten binilecek bir araç yakıt cimrisi
    Cevapla