2019 Volkswagen Passat güncel fiyatı ve motor seçenekleri: İşte yeni Passat

2019 Volkswagen Passat yenilenen bomba özellikleri ve tasarımı ile meraklılarını etkilemeyi başardı. Sportif detaylar ile premium üst seviye lüksü bir araya getiren yeni Passat, yine Türkiye'nin en çok satan araçlar listesinde yerini almayı başardı. İşte 2019 Volkswagen Passat'ın fiyatı ve tüm özellikleri...

2019 Volkswagen Passat güncel fiyatı ve motor seçenekleri: İşte yeni Passat
2019 Volkswagen Passat güncel fiyatı ve motor seçenekleri: İşte yeni Passat
GİRİŞ 02.10.2019 12:55 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2019 Volkswagen Passat, yenilenen makyajlı kasası işe sevenlerinin karşısına çıktı. bir yandan sportif yapısı bir yandan da ultra lüks konfor seçenekleri ile meraklılarını etkilemeyi başaran yeni Volkswagen Passat, Türkiye'de de en çok tercih edilen otomobiller arasına girmeyi başardı. 

2019 VOLKSWAGEN PASSAT ARTIK DIŞ TASARIMI İLE DAHA SPORTİF!

 

 

2019 Volkswagen Passat, makyajlanan dış tasarımı ile artık daha sportif ve karakteristik bir yapıya bütündü. Highline donanım seviyesinde standart olarak sunulan LED “High” ön farlar, LED stop lambaları ve krom detaylarla zenginleştirilmiş dinamik yan çizgiler, aracın en dikkat çeken dış tasarım özellikleri arasında yerini alıyor.Ayrıca ultra uzun aks mesafesi ile kazandığı sportif görünümün yanı sıra Passat, fren lambalarından başlayarak ön kapıların sonuna kadar uzanan derin omuz çizgisiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Buna ek olarak 19 inç ebatlarına varan seçenekleri ile 10 farklı model ve 15 faklı renk seçeneğini sunan yeni Passat kullanıcılarına kendi zevklerini aracına yansıtma imkanı sağlıyor.

2019 VOLKSWAGEN PASSAT BEKLENENİN ÖTESİNDE BİR İÇ MEKAN SUNUYOR!

Yeni Volkswagen Passat kullanıcılarına üst seviye premium bir iç mekan tasarımı sunuyor. Lüks ve şıklığı yenilenen ayrıntıları ile kullanıcılarına sunana 2019 Passat, aracını içine girer girmez vaat edileni fazlasıyla hissettiriyor.

Ön konsol boyunca bir bütün halinde uzanan krom kaplamalı havalandırma ızgaraları, dış tasarımdaki akıcılığı adeta iç mekâna taşıyor. Tam ortada yer alan ve Passat’ın imzası haline gelen analog saat, Premium Sınıf hissini daha da yukarıya taşıyor.
Buna ek olarak güncel 8. Jenerasyon Passat, kullanıcılarına Highline donanım seviyesinde standart olarak Dijital Gösterge Paneli “Active Info Display” ve gelişmiş ambiyans aydınlatma seçenekleri sunuyor.

2019 VOLKSWAGEN PASSAT  DONANIM ÖZELLİKLERİ!

2019 Volkswagen Passat, dijital gösterge paneli ve 9.2 inç boyutlara sahip eğlence ekranı ile kullanıcılarına konforlu bir araç kontrolü sağlıyor. Araçta en büyük yeniliğin görüldüğü alan ise Passat Acil Durma Asistanı, Şerit Takip Asistanı, Sezgisel Adaptif Hız Sabitleyici, park asistanı ve makyaj öncesinde sadece GTE'de sunulan elektromekanik fren desteği şeklinde kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

2019 VOLKSWAGEN PASSAT'IN MOTOR SEÇENEKLERİ VE FİYATI!

İşte 2019 Volkswagen Passat'ın motor seçenekleri ve fiyatı;

YORUMLAR 7
  • tabip doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyata mercedes alırım daha iyi.
    Cevapla
  • Volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık sıfır araba almak hayal oldu.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız bu şuanki passatın fiyatı
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Elimizdeki arabanın kıymetini bilelim bir Passat 500 bine yakın fiyatı dolusu
    Cevapla
  • enver 4 yıl önce Şikayet Et
    Araba mı araba gerisine bakmam bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle