2019 SEAT Leon güncel fiyatı ve donanım özellikleri: Yeni Leon'un detayları!

2019 SEAT Leon, sportif görünümü ve performansı ile meraklılarının gönlüne girmeyi başardı. Yenilenen yeni iç mekanı ile kullanıcısına daha geniş ve ferah bir ortam sunan yeni SEAT Leon, donanım özellikleri itibari ile de tercih nedenleri arasında yerini alıyor. İşte 2019 Seat Leon'nun güncel fiyatı ve özellikleri...

2019 SEAT Leon güncel fiyatı ve donanım özellikleri: Yeni Leon'un detayları!
2019 SEAT Leon güncel fiyatı ve donanım özellikleri: Yeni Leon'un detayları!
GİRİŞ 02.10.2019 12:58 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2019 SEAT Leon, karakteristik yapısı ile yeniden makyajlanarak kullanıcılarının karşısına çıktı. Sportif yapısı, güçlü motoru ve rakiplerine fark atan yol tutuşu ile büyük beğeni toplayan SEAT Leon, yeni yakıt cimrisi motoru ile de Türkiye'de ciddi satış rakamlarına ulaşmayı başardı.

 

 

2019 SEAT LEON DAHA MODERN BİR TASARIMA KAVUŞTU!

 

 

2019 SEAT Leon da belirgin tasarımsal çizgileri ve yenilenen ön arka tamponu ile eski jenerasyonuna kıyasla daha şık bir tasarıma kavuştu. Bununla birlikte yeni SEAT Leon'da opsiyon olarak sunulan Full LED farlar başlı başına gelişmiş teknoloji ile birlikte aracın karakteristik yapısını tamamlıyor. Ayrıca elmas görünümlü ön ızgara, yeni krom detaylar, yeni tasarım alüminyum alaşımlı jantlar ve özgün tasarıma sahip arka LED farlar aracın sportif yapısını belirgin hale getiriyor.

2019 SEAT LEON DAHA KONFORLU İÇ MEKAN MEKAN SUNUYOR!

Yeni SEAT Leon, yeniden tasarlanan yolcu odaklı iç mekanı ile sürücü ve yolcularına daha geniş, konforlu ve premium bir hava sunuyor. Ön konsolda yer alan krom detaylar, eğlence ekranı ve konumlandırılmış tuşlu kontrol ünitesi ile 2019 SEAT Leon'u şık bir görüntü sunuyor. Ayrıca kapı içlerinde eğlence ekranından değiştirilebilen renkli LED aydınlatmalar Leon'un ruh halini kullanıcını yansıtıyor.

Sürücü odaklı dijital gösterge paneli ile tamamen dijital hale gelen ön kadran, en son teknolojiye sahip 10.2 inçlik bir TFT LCD ekran SEAT Leon kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yeniden tasarlandı.

YENİ SEAT LEON DONANIM ÖZELLİKLERİ!

Yeni SEAT Leon tasarım detaylarının yanı sıra kullanıcılarının ilgisini donanım özellikleri ile de çekmeyi başarıyor. Oldukça zengin bir opsiyon seçenekleri sunan yeni Leon, Çift Bölgeli Otomatik Klima, Arka Orta Havalandırma Kanalı, Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektromekanik Direksiyon, Yol Bilgisayarı, Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control), Deri Vites Topuzu, Ön Kol Dayama, Elektrikli Ön / Arka Camlar, 8" Dokunmatik Renkli Ekranlı Radyo, CD, MP3 Çalar / Aux-in, Sd Kart ve USB Girişi, 6 Hoparlörlü Ses Sistemi ( 4 Hoparlör + 2 Tweeter), Çok Fonksiyonlu Deri Direksiyon,  Bluetooth Eve Geliş Fonksiyonu (Coming Home), Evden Çıkış Fonksiyonu (Leaving Home), Otomatik Yanan Kısa Farlar, Yağmur Sensörü, Kararan Dikiz Aynası Işıklandırmalı Torpido Gözü ve Bagaj, Elektrikli Park Freni, Sürücü Koltuğu Altı Göz, Sürücü / Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı, Yolcu Koltuğu Bel Destek Ayarı, Sürücü Koltuğu Bel Destek Ayarı, Alüminyum Kapı Eşik Kaplaması Spor XCELLENCE Döşeme, LED İç Aydınlatma Paketi, LED Çok Renkli Kapı İç Aydınlatması (8 Renk), KESSY Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Geri Görüş Kamerası Dijital Gösterge Paneli gibi bir çok özelliği kullanıcılarına sunuyor.

Buna ek olarak güvenlik tarafında ise ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) / ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi ), ESC ( Elektronik Stabilite Kontrolü) / Lastik Basınç Uyarısı / Auto Hold ( Yokuş Kalkış Destek Sistemi), MSR (Elektronik Motor Çekiş Kontrolü), DSR (Dinamik Direksiyon Önerisi), XDS (Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi), İkincil Çarpışma Freni Ön Bölge Asistanı (Front Assist), Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları Perde Hava Yastıkları, Sürücü Diz Hava Yastığı, Ön Yolcu Hava Yastığı İptali, Aktif Gergili Ön Emniyet Kemerleri,  Emniyet Kemeri Uyarısı,  Disk Frenler, Ön / Arka,  Arka Koltuklarda 2 Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyici (Isofix) + 2 Adet Top Tether,  Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler,  Immobilizer,  Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi gibi yetenekleri barındırıyor. 

2019 MODEL SEAT LEON MOTOR SEÇENEKLERİ!

2019 SEAT Leon Türkiye'deki kullanıcılarına 5 farklı motor seçeneği sunuyor. 2019 Leon'un motor seçenekleri şu şekilde;

- 1.0 EcoTSI 115 hp DSG S&S Ecomotive 7 ileri DGS otomatik şanzımandan güç alıyor.
- 1.6 TDI SCR 115 hp DSG S&S 7 ileri DGS otomatik şanzımandan güç alıyor.
- 1.2 TSI 110 hp S&S 6 ileri manuel şanzımandan gücünü alıyor.
- 1.2 TSI 110 hp DSG S&S 7 ileri DGS otomatik şanzımandan güç alıyor.
- 1.6 TDI SCR 115 hp S&S 5 ileri manuel şanzımandan gücünü alıyor.

2019 SEAT LEON FİYAT SEÇENEKLERİ!

İşte 2019 SEAT Leon motor seçenekleri ve fiyat listesi;

YORUMLAR 2
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    LEON a bin ondan sonra fikrin değişir aynı babanın ikiz çocuğu olan araç yalandan yere 30 40 lira fazla vermeye gerek yok bence
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Golf gibi araba yok...
    Cevapla