2019 Opel Astra fiyatı ve Motor seçenekleri: İşte yeni Astra'nın özellikleri!

2019 Opel Astra makyajlanmış yeni kasası ile yine hayranlarının beklentilerini karşıladı. Kullanıcılarının karşısına hatchback ve sedan olmak üzere iki farklı seçenek ile çıkan yeni Opel Astra, şık tasarımı ve tatmin edici donanım özellikleri ile yine bu yılın en çok beğenilen araçları arasında yerini aldı. İşte 2019 Opel Astra'nın fiyatı ve özellikleri...

2019 Opel Astra fiyatı ve Motor seçenekleri: İşte yeni Astra'nın özellikleri!
2019 Opel Astra fiyatı ve Motor seçenekleri: İşte yeni Astra'nın özellikleri!
GİRİŞ 02.10.2019 12:52 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Opel'in en çok sevilen araçlarından biri olan Astra 2019 makyajlı kası ile yine hayranlarını etkilemeyi başardı. Büyük ilgi gören j kasanın ardından gelen K kasa Astra, keskin çizgileri ve yuvarlatılmış detayları ile geleneksel formunu korumaya devam ediyor.

 

 

2019 OPEL ASTRA YENİDEN MAKYAJLANDI!

2019 Opel Astra tasarlanan keskin çizgileri, yenilenen tavan, yeni formundaki kanat tasarımlı ön LED farlar ve gündüz LED farları ile daha sportif bir görünüme kavuştu. Daha geniş seçeneğe sahip yeni tasarım jantlar ve cam kenarlarındaki krom detaylar araca oldukça şık bir hava katıyor. 

2019 OPEL ASTRA EN BÜYÜK DEĞİŞİKLİĞİ İÇ MEKANDA YAPTI

2019 modeli ile Opel Astra'nın k kasa formunu devam ettiren otomotiv devi, dışa tasarıma nazaran önemli değişiklikleri aracın iç mekanında gerçekleştirdi. Yenilenen direksiyon simidi hayranlarının ilk dikkatini çeken detayları arasında yerini aldı. Buna ek olarak geniş ferah bir iş mekan sunan yeni Astra, ön konsolda, ve kapo detaylarında yer alan krom detayları ile sürücüsüne ve yolcularına oldukça şık bir mekan tasarımı sunuyor. 

Aracın tüm kontrol üniteleri ise ön konsol ve direksiyonda sürücünün rahatlık ulaşabileceği bir pozisyonda konumlandırılmış. Buna ek olarak 8 inç dokunmatik eğlence ekranı, konsolda tuş tasarımı resmen tamamlamış. 

Oldukça şık bir otomatik dijital klimaya sahip olan araçta, ısıtmalı ön koltuk, ısıtmalı direksiyon simidi, ve ısıtmalı arka koltuklar koltukları opsiyon olarak bulunuyor. 

Geniş eşya saklama alanları ile de oldukça başarılı olan yeni Opel Astra, yerleştirdiği tüm gözleri neredeyse açılır kapanır gizlemiş.

 

YENİ OPEL ASTRA ETKİLEYİCİ ÖZELLİKLER İLE GELİYOR!

2019 Opel Astra son seri donanım özelliklerini tüm kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Sürücünün güvenliğini ve sürüş konforunu en üst seviyelere taşımak için yeniden dizayn edilen donanım özellikleri, sürücünün kolayca kontrol edebileceği şekilde konumlandırılmış vaziyette. Buna ek olarak anahtarsız erişim, kolay park, ergonomik ısıtmalı koltuklar, dijital klima, elektronik el fireni, USB girişi, trafik işareti tespit sistemi, ön takip mesafe göstergesi, ön çarpışma ikazı, şerit ihlali uyarısı gibi birçok özeliği sunuyor. 

2019 OPEL ASTRA MOTOR SEÇENEKLERİ VE FİYATI!

Yeni Opel Astra'nın fiyatı ve motor seçenekleri şöyle;

YORUMLAR 3
  • Laedri 4 yıl önce Şikayet Et
    Efsane yani hikaye
    Cevapla
  • cevdet cebidelik 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkemdeki maaşa bak birde bu araçların fiyatlarına..
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Astra'nın eski kasası 2003-2004 efsaneydi.
    Cevapla