2019 Fiat Egea yıl sonu kampanyaları ile tercih nedeni oldu İşte yeni Egea'nın özellikleri

2019 Fiat Egea yıl sonu kampanyaları ile birlikte fiyatlarını güncelledi. Yakıt tüketimi performansı ile sıfır araç sahibi olmak isteyen kullanıcıların tercih nedenleri arasında yerini alıyor. İşte 2019 Fiat Egea'nın tüm özellikleri...

2019 Fiat Egea yıl sonu kampanyaları ile tercih nedeni oldu İşte yeni Egea'nın özellikleri
2019 Fiat Egea yıl sonu kampanyaları ile tercih nedeni oldu İşte yeni Egea'nın özellikleri
GİRİŞ 06.11.2019 15:50 GÜNCELLEME 14.06.2021 09:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

2019 Fiat Egea yıl sonu kampanyaları ile yine uygun fiyata araç sahibi olmak isteyen ve kurumsal firmaların en çok tercih ettiği otomobil modelleri arasında yerini aldı. Yüzde 10 indirim ve düşük faizli taşıt kredisi avantajı ile satışa sunulan araç yakıt tüketimi performansı ile de tüketicilerini memnun etmeyi başarıyor. İşte yeni Egea fiyatı ve özellikleri;

2019 FİAT EGEA DAHA DETAYLI VE ZARİF BİR GÖRÜNÜME BÜRÜNDÜ!

 

 

Tasarımı baştan aşağı yenilenen 2019 Fiat Egea, krom dış kapı kolları, gövde rengi tamponlar, krom ön panjur, LED gündüz sürüş farları, krom cam çıtası ve krom bagaj çıtası, karartılmış arka camlar ve daha keskin çizgilere sahip kaporta detayları ile kullanıcılarına daha agresif bir görünüm sunuyor. Arka tarafta yeniden dizayn edilen bagaj kapağı tasarımı, stoplar ve tampon detayları yeni Egea'nın şık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmuş. Özellikle 16 inç elmas kesim alaşımlı jantlar tüm dış mekandaki değişliği tamamlamış.

Buna ek olarak Egea Sedan, Egea Sedan Mirror, Egea Hatchback, Egea Hatchback Mirror,  Egea Hatchback Street, Egea Hatchback S- Design, Egea Hatchback Sport, Egea Station Wagon, Egea Station Wagon Mirror, Egea Station Wagon S- Design şeklinde 9 model seçeneği ile satışa sunuluyor.

YENİ FİAT EGEA ÖZELLİKLERİ İLE YAKIN TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTACAK!

2019 yılı için hayranlarına dolu dolu bir Egea modeli sunan Fiat, Egea hayranlarını resmen şaşırtacak. Sürüş deneyimini yeni Fiat Egea ile üst seviyelere taşıyan Fransız otomotiv devi, 2019 Egea sahiplerine city fonksiyonlu elektrikli direksiyon, otomatik klima, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, eve kadar takip sistemli farlar, fonksiyonel direksiyon, eşya gözlü ön kolçak, 3,5'' TFT yol bilgisayarı ekranı, hız sabitleme sistemi, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, park sensörü, asimetrik katlanabilen arka koltuklar, karanlık sensörü, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, sürücü koltuğu elektrik ayarlı bel desteği, arka kolçak gibi donanım özellikleri sunuyor.

2019 FİAT EGEA İLE KULLANICILARINI KONFORLU VE ŞIK BİR İÇ MEKAN KARŞILIYOR!

2019 Fiat Egea yeni yetenekleri ile kullanıcılarını etkilemeyi başardı. Yenilenen iç döşeme ve gösterge panelleri ile kullanıcılarına ferah bir ortam sunmayı hedefliyor. Buna ek olarak Uconnect™ VP2 radyo/mp3 çalar ve 7'' dokunmatik tablet ekran, Apple CarPlay ve Android Auto, Bluetooth bağlantısı (telefon ve müzik aktarımı), 6 hoparlör yolcuların sürüş konforunu en üst seviyeye çıkarıyor. Ayrıca analıg görünümlü dijitak klima göstergeleri de dikkatlerden kaçmıyor.

2019 FİAT EGEA GÜVENLİK PAKETLERİ İLE RAKİPLERİNE KAFA TUTUYOR!

Sürüş güvenliği tarafında Fiat'ın 2019 Egea modeli ile büyük iyileştirmelere gitti. Yine kendi sınıfında son teknoloji tüm donanım paketlerini bünyesinde bulunduran yeni Fiat Egea, kullanıcılarına ABS (Kilitlenme karşıtı frenleme sistemi), EBD (Elektronik fren güç dağılımı), BAS (Panik fren destek sistemi), ESP (Elektronik stabilite kontrolü), TCS (Çekiş kontrol sistemi), MSR (Motor Freni Tork Düzenleme Sistemi), ERM (Devrilme önleme sistemi), DST (Dinamik geribildirimli direksiyon sistemi), TPMS (Lastik Basıncı İzleme Sistemi), Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, Yan hava yastıkları, Perde hava yastıkları, Yangın önleme sistemi, ISOFIX, Immobilizer, Viraj içi aydınlatmalı ön sis farları, Geri görüş kamerası gibi birçok özelliği deneyimleme imkanı sunuyor.

2019 FİAT EGEA MOTOR SEÇENEKLERİ!

Yeni Fiat Egea daha güçlü ve daha ekonomik 5 farklı motor seçeneği satışa sunulacak. Dizel 1.3 16V Multijet 5 ileri manuel şanzıman, Dizel 1.6 16V Multijet 6 ileri manuel şanzıman, Dizel 1.6 16V Multijet 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman, Benzinli 1.4 16V 6 ile benzinli şanzıman ve benzinli 1.6 16V 6 ileri tam otomatik şanzıman seçenekleri ile meraklılarının beğenisine sunulacak.

2019 FİAT EGEA FİYAT SEÇENEKLERİ

İşte 2019 Fiat Egea tüm versiyonları ve fiyat seçenekleri ;

YORUMLAR 15
  • Babür gul 3 yıl önce Şikayet Et
    Fiat fransız devi değil italyan devi
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Fiat egea neden almalıyım diye soruyorsanız https://youtu.be/P12yG97QdHQ videomuzu izleyebilirsiniz.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    gayet az ve güzel yakıtı var.az yakıyor çok kaçıyor.
    Cevapla
  • mithat 4 yıl önce Şikayet Et
    yani fiyata göre kıyasladığın zaman çok pahalı bir araç değil bence
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kredi çekip bu arabadan alacaktım iyiki almamışım.. Zaten 2el piyasasına bakın hep 20bin Km - 50bin Km arası 2016 modeller. Alan binemiyor şikayetleri okuyun. Para kolay kazanılmıyor lütfen dikkat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle