9 ileri vites seçeneği! Türkiye'ye geliyor

Fiat’ın popüler ticari araç modeli Ducato, güçlü donanım ve teknolojik özelliklerle yenilendi. Yeni 2.3 lt motora da kavuşan Ducato, 4 farklı güç seçeneğinin yanı sıra, standart sunulacak “Eko Paketi” ile yakıt verimliliğine odaklanacak. Türkiye’de satışına, bu yılın son çeyreğinde başlanacak Ducato ayrıca, ilk kez 9 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle satın alınabilecek.

9 ileri vites seçeneği! Türkiye'ye geliyor
9 ileri vites seçeneği! Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 15.07.2019 09:46 GÜNCELLEME 15.07.2019 09:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fiat Professional dünyasının tamamen elektrikli ilk seri üretim ticari aracı olan Ducato Electric’in ise, 2020 yılının ikinci yarısından itibaren Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

 

 

Ducato’nun 2.3 lt hacimli ve 120 HP güç üreten yeni motoru, yerini aldığı 2.0 lt motora göre yüzde 10 daha güçlü. Ayrıca Ducato’da yine 2.3 lt hacimli 140 HP gücünde bir seçenek de var. 140 HP’lik motor, manuelin yanında 9 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle de satılacak.

Aynı motorun 160 HP’lik güçlü versiyonu ise sadece 9 ileri otomatik şanzımanla gelecek. Ürün gamının tepe noktasını ise 2.3 lt 180 HP’lik motor oluşturuyor. Bu motor da manuel veya 9 vitesli otomatik şanzımanla alınabilecek.

 

 

YORUMLAR 6
  • Mehmet1 4 yıl önce Şikayet Et
    istersen altınla kapla fiat yine fiat
    Cevapla
  • trk 4 yıl önce Şikayet Et
    yerli arabadan haber verin.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    debriyaj yesin diyemi 9 vites yaptiniz
    Cevapla
  • Sussss 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen otomatikle viteslinin arasindaki farki bilseydin zaten depraj demezdin. Kardeș araba ***Otomatik *** yani depraj zaten yokki,
    Cevapla
  • Bsds 4 yıl önce Şikayet Et
    Yurt içinde ve yurt dışında yer alan böyle büyük bir şirketin,ülkemizde bu kadar sıkı rekabet ortamı varken,mühendislik hesaplamaları ve çok uzun test ve denemeler yapmadan bu aracı,debriyaj yesin diye 9 vitesli yaptığını düşünmen,bence inanılacak gibi değil.
    Cevapla
  • emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan fiyatı,güncel fiyatlarla satılmsı çok zor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle