2019 Ford Focus Türkiye fiyatı ve motor seçenekleri: İşte Focus'un detayları!

2019 Ford Focus donanım özellikleri ile herkesi hayran bıraktı. Dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran yeni Ford Focus, 135 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile Türkiye'deki hayranlarını bekliyor. İşte 2019 Ford Focus'un fiyatı ve yenilenen tüm özellikleri...

2019 Ford Focus Türkiye fiyatı ve motor seçenekleri: İşte Focus'un detayları!
2019 Ford Focus Türkiye fiyatı ve motor seçenekleri: İşte Focus'un detayları!
GİRİŞ 02.10.2019 12:56 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ford'un en çok tercih edilen modelleri arasında liste başı olan 2019 Ford Focus, etkileyici yeni tasarımı ile hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. Ülkemizde TrendX, Titanium ve ST-Line olamak üzere 3 farklı donanım paketi ile satışa sunulan 2019 Ford Focus, bir önceki nesle göre büyük değişimleri de beraberinde kullanıcılarına sunuyor.

 

 

2019 FORD FOCUS KONFORLU VE RAHAT İÇ MEKANI SUNUYOR!

Yeni Ford Focus baştan aşağı yenilenen iç mekanı ile konforu ve şıklı bir arada buluşturmayı başardı. Başta 8 inç yüksek çözünürlüğe sahip ekranı, Türkçe komut sesli desteği, Apple CarPlay desteği, yeni üç kollu direksiyon, akıllı saklama gözleri, MyKey ve anahtarsız giriş sistemi ile sürücünün konforunu üst seviyelere çıkarmayı hedefleyen 2019 Ford Focus, ikinci bir şahsa aracınızı teslim ettiğinizde içinizi tutmanızı sağlayacak teknolojik donanımı bünyesinde barındırıyor.

YENİ FORD FOCUS GÜNCELLENMİŞ ŞIK BİR TASARIM İLE GELDİ!

2019 Ford Focus gelişmiş yeni bir aktarma organından gücünü alacak. 4 kapılı sedan, 5 kapılı station wagon ve 5 kapılı hatchback modelleri ile daha geniş bir kaput ve daha uzun bir kabine ev sahipliği yapan yeni Focus, bagaj genişliği ile değişimleri gözler önüne seriyor.

2019 FORD FOCUS'UN YENİ ÖZELLİKLERİ ŞAŞIRTTI!

ABD'li otomotiv üreticisi Ford'un özellikle Türkiye'de en çok satan araçlarından biri olan Ford Focus'un yeni modeli oldukça dolu bir teknoloji paketine sahip. Özellikleri say say bitmeyen Focus'un sürüş donanımından konfora, güvenlikten akıllı sürüş sistemlerine kadar birçok özelliği kullanıcılarına sunuyor.

Başta yeni nesil akıllı teknoloji ürünleri ile ön plana çıkan 2019 Ford Focus'un özellikleri şu şekilde; 

- Çapraz Trafik Uyarı Sistemi
- Paralel ve dikey Otomatik Park Sistemi
- Şerit Takip Sistemi, Adaptif hız kontrol sistemi
- Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi
- Yan aynalarda yer alan Kör Nokta Uyarı Sistemi
- Otomatik uzun far teknolojisi, Sürücü Dikkat Takip Sistemi
- Yokuş Kalkış Destek Sistemi
- Ford Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi 
Ford MyKey
Ford Çalıştırma Düğmesi
- Yağmur Sensörlü Silecekler
- Elektrikli katlanan yan aynalar
- Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası
- Direksiyondan vites değiştirme
- Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi
Akıllı Koruma Sistemi 
- Elektronik Denge Programı (ESP)

2019 FORD FOCUS İLE GELEN EK ÖZELLİKLER!

2019 Ford Focus ile birlikte rakiplerine kıyasla kullanıcılarının işini büyük ölçüde kolaylaştıracak ek özellikler yer alıyor. Bu özellikler ise şu şekilde;

Ford PowerShift otomatik, hızlı ve tasarruflu

Ford PowerShift Otomatik Şanzıman, manuel şanzımanın dinamikliğini ve sportifliğini otomatik şanzımanın konforuyla birleştiriyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanda yer alan çift kavrama sistemi sayesinde ikinci kavrama kolu bir sonraki vites dişlisini geçiş için önceden hazırlayarak pürüzsüz ve çabuk vites geçişi sağlar. Klasik otomatik şanzımanlara göre daha yumuşak ve kesintisiz vites geçişleri sayesinde maksimum sürüş ve daha fazla yakıt tasarrufunun keyfini yaşamanıza imkan sağlar.

Ford Kolay Yakıt Sistemi

Ford Kolay Yakıt Sistemi sayesinde aracınıza yanlış yakıt koymak hemen hemen olanaksızdır, çünkü sistem; yakıt pompa uçları arasındaki farkı algılayarak, yanlış pompa ucunun depoya girmesini engelleyecektir. Kapaksız yakıt deposu sayesinde de, kirli yakıt kapaklarını ellemeye gerek kalmaz.

2019 FORD FOCUS'UN FİYATI VE MOTOR SEÇENEKLERİ!

Yenilen tasarım ve donanım özellikleri ile emsallerini geride bırakan 2019 Ford Focus, meraklılarını fiyat performansı ile mutlu edecek. İşte 2019 Ford Focus'un fiyatı ve motor seçenekleri;

Benzinli motor seçenekleri;

Dizel motor seçenekleri;

YORUMLAR 1
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    iç tasarım fordu ford yapan özellikten çok uzak . çok basit çok yalın bir göğüs. diğer özellikleri hakkında birşey diyemem ama iç tasarımdan bana göre tamamen sınıfta kaldı ...
    Cevapla